| Anarchy_6526 a întrebat:

Buna >TPUbig grin<
as vrea ca vara viitoare sa imi incep viata sexuala
parintilor nu vreau sa le spun de asta.mai ales mamei
sunt curioasa sa vad cum este dar imi si doresc foarte multhappy
imi este frica insa de durere:-s
ce pot sa fac in privinta asta?
funda:X

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te gândești de pe acum ce se va întâmpla vara viitoare?
Bărbatul de lângă tine trebuie să fie foarte blând cu tine, nu brutal!
Ai grijă și gândește-te bine ce vrei să faci cu viața ta!
Prezervativul, să nu uiți de el chiar dacă este primul contact, se folosește împreună cu un lubrifiant pe bază de apă pentru a nu distruge rezistența prezervativului.
Oare merită să faci pasul?
Pa, pa.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti majora, asa cum este normal, poti sa nu le spui parintilor. Daca esti minora, trebuie sa discuti in prealabil cu parintii. Sa fim seriosi, n-ai nici un motiv sa nu le spui. daca esti suficient de matura sa-ti incepi viata sexuala, sa faci fata tuturor responsabilitatilor (ginecolog, analize, contraceptie, risc de sarcina, boli, etc), atunci sigur esti suficient de matura sa poti discuta cu parintii tai.

| gigiro a răspuns:

Foarte interesanta abordare a problemei. Tu vrei neaparat sa o faci. vara si sa si ascunzi acest lucru. Tot la fel puteai sa spui ca vrei sa -ti incepi viata sexuala la Polul Nord cu un african. La fel de absurd. Inceputul vietii sexuale nu se planifica, el vine odata cu dragostea si urmeaza o cale fireasca.Despre durere, ce sa mai zic... Ce ar fi daca femeile s-ar speria asa de tare de durerile nasterii, nu s-ar mai naste copii? Aceasta moda. vreau sa fac dragoste. o sa va coste scump stimate domnisoare.mai ales pierderea respectului, dar ma rog, fiecare cum isi asterne asa doarme.Astept ziua cand am sa citesc, macar pe TPU, ca o domnisoara si-a planificat ca vara viitoare sa faca 1000 de probleme la matematica. Dar matematica e grea, sexul e usor, la indemana oricui.

| GenEu a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci, mai devreme sau mai tarziu tot se va intampla.
Legat de durere, gandeste pozitiv ca doar o data se intampla "fenomenul" acesta.
Succes!

| IooMar a răspuns:

Poi in privinta dureii nu ai ce sa faci si sa stii ca nu te toata lumea doar la fel, depinde de organism si acum depinde si cu cine faci... Dar tota lume trebuie sa treaca prin asta si iti zic ca daca nu ai 17-18 ai sa nu faci greseala de a-ti incepe viata sexuala.Crede-ma stiu ce spunwinking

| kidu_6779 a răspuns:

Zic eu ca nu e ceva ce poti planifica!
Nu poti spune ca in ziua "X" o vei face pentru ca nu se stie cum vei reactiona in fata situatiei propriu zise.
E ceva ce nu ar trebui facut doar din curiozitate ci din iubire si cu o persoana care sa tina cu adevarat la tine si care sa te aprecieze pentru ceea ce esti nu pentru ce "ai de oferit" daca ma intelegi.
Ai grija...sunt multe persoane care isi bat joc si in plus frica dispare odata ce ai intalnit persoana potrivita.
Gaseste baiatul perfect pentru tine si asteapta momentul in care sa devii cu adevarat pregatita si nu impinsa de curiozitate... durerea nu va mai conta.winking