| alyskumpy a întrebat:

Buna TPU big grin as vrea si eu sa ma lamuriti :-( am avut contact sexual cu pr meu pentru prima data si stiu sigur ca nu a ejacuat in mine deoarece ne-am oprit inainte cu 5 minute de ejacuare dar totusi mi-era frica sa nu fi scapat vreun "musafir nepoftit" si am luat pastila de a 2 a zi dupa 14 ore aproximativ... dar din pacate am uitat sa i-au a 2 a pastila la 17 ore maxim si am luat-o la 17 ore jumate de la primul comprimat... exista sansa sa fi ramas insarcinata? ma gandesc ca totusi daca nu a ejacuat in mine chiar daca a intrat vreun "musafir nepoftit" acela a fost distrus de prima pastila, nu? va rog sa va dati cu parerea :-( va multumesc mult :-)kiss

Răspuns Câştigător
| alexiaa a răspuns:

Nu exista nici cea mai mica sansa,crede-ma si stai linistitahappy. Acea jumatae de ora este nesemnificativa si chiar daca ar fi ejaculat inauntru,acele pastile,chiar daca nu le-ai luat la fix,si-ar fi facut"treaba". Oricum,daca ai de gand sa mai faci sex cu pr tau,ar fi bine sa te gandesti la ceva anticonceptionale, pentru ca aceste pastile sunt foarte nocive, cred ca nici nu e indicat sa le folosesti de mai mult de doua ori pe an.Toate cele bune!happy

2 răspunsuri:
| alyskumpy explică:

Va multumesc enorm de mult, m-am mai linistit si eu.nu am sa mai folosesc pastila de a 2 a zi pentru ca si asa mi-a fost frica sa nu se intample ceva, dar o sa am grija sa ma protejez de acum incolo pentru ca acum a fost prima data iar iubitul meu spunea ca daca foloseste prezervativ din prima o sa ma doara tare, de aceea am renuntat putin, dar am folosit desi nu pe tot parcursul actului.kiss

| mariposaazul a răspuns:

Eu spun sa stai linistita, din moment ce nu a ejaculat in tine si ai mai si luat pastila de a doua zi, e clar ca nu ai fi putut sa ramai insarcinata! Oricum, daca vrei sa fi tu mai sigura de atat, fa-ti un test de sarcina daca observi intarzierea menstruatiei. Ai grija de acum inainte!