| LittleAngellll a întrebat:

Buna TPU.:d
Astazi baiatul de care imi place a aflat ca il plac si a zis ' ia nr meu de tel'si mi l-a datstraight face
el nu il are pe al meu si cand am plecat de la scoala :-s era cu un prieten si ala zicea 'fata X te place' x zambea... eu ziceam'da dachatterbox' pe urma o colega de-a mea cu care eram mi. a luat telu si l. a sunat cu privatx_x si a zis X i. a dat la tel pr prietenul lui care era lg elstraight face Y-pr lui intreba : de ce te grabeai cand am iesit? nu vruiai sa vorbim?[ se dadea drept x iar colega mea drept mine] si colega mea si. a dat seama ca e y si cand i. a zis a inchis
o colega i. a aratat azi care sunt si cica ' a pitica?' straight face
eu acum nu stiu ce sa fac... dati`mi si mie cateva sfatturi.[Colegul lui cam face misto] :-s
dau funda mare love struck

3 răspunsuri:
| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Lol mai du-te pe la cursurile de romana ca nu am inteles nimic

| ByaNot4youu a răspuns:

Nu-i baga in seama. Ei fac asta numai din invidie. Mereu v-or fi oameni invidiosi, rai. Fa pe indiferenta cand sunt ei prin preajma. Si, daca chiar iti place acel baiat, spune-i adevaru cum s-a intamplat[pe mess, daca nu poti fata in fata ]. Si rezolva cumva! Bafta:*

| Inuutsa a răspuns:

Wtf? cati ani ai domnisoara? ce faci x si y! Deci orice baiat care face misto de o fata nu merita nici macar minima atentie orice ti.ar zice.bagate in seama cu o colega.succes.Si in legatura cu baiatu.s-o fi surprins probabil nu te suuporta sau el credea ca e o alta cole.oh go on faci cum vrei.:*