Daca e gelos nu te iubeste. Gelozia nu e iubire este o boala data de frica. Cand te iubeste te lasa libera pentru ca stie ca pe el il iubesti si nu-si face griji ca tu te-ai putea indragostii de altcineva.
Oricum gelozia asta ne limiteaza mult si nu e ok ca doar o singura persoana sa-ti cunoasca caracterul, sa fii inchisa. Asta nu e o relatie sanatoasa. O relatie sanatoasa are la baza incredere nu este ticsita de gelozie.
Si sa-ti zic ceva, am fost cu un tip si m-a inselat o data. N-am fost geloasa pe acea persoana, nu i-am interzis nimic pur si simplu stiam ca o sa ma iubeasca si asa a si fost. Esti gelos cand iti e frica si crezi ca o sa pierzi acea persoana, ca nu esti suficient de bun sa o meriti sau suficient de puternic ca sa o ti langa tine.
Si schimba-ti parola de la facebook, nu mi se pare deloc ok sa iti ordoneze el viata.
Mersi :*!
Nu ai pentru ce :*.
Pai normal ca el l-a sters...ca doar nu venea Sfantul Duh sa il stearga.
Intreaba-l de ce a facut-o. Ia-l la sigur. Daca zice ca nu el e de vina, ii spui ca iti pare rau ca nu are incredere in tine si ca te mai si minte pe deasupra.
Daca recunoaste ii spui ca din mom ce el are parola ta si poate sa vada oricand ce discuti nu vezi nevoia unor asemenea gesturi. Si dupa discutii sa iti schimbi parola. Si-a pierdut privilegiul de a avea acces la intimitatile tale.