| crStyle a întrebat:

Buna TPU' ~! =D

Azi, la scoala un baiat m-a injurat, acel baiat este cu o fata de la mine din clasa pe care eu o plac, l-am asteptat pe acel baiat afara cand am iesit pentru ca respectivul iesea o data cu mine la ora 6, si ea a venit la mine, si mi-a zis te rog nu face asta, dupa aceea i-am zis sa-ma lase, sa nu se bage, dupa ce a plecat am vazut-o putin suparata, am luat`o in brate ( Fara intentie ) si m-a pupat. Si dupa a plecat. Acum am vorbit pe mess, si vorbeam ce vorbeam cu ea, si a zis ca ma place, si am mai vorbit noi c`eam mai vorbit, si i-am zis ca o plac, si ca o iubesc foarte, mult, si dupa, ea mi-a zis ca ea simte asta pentru mine de 2 ani, i-ar eu cand am auzit am ramas uimit, si am i-am zis inca o data c`o iubesc, si i-am zis ca daca i-am zis asta sa nu se desparta de prietenul ei... Pentru ca nu vreau sa o faca sa se simta prost dupa ce s-a despartit de ala etc. Dupa a zis ca el o bate, ii da palme, si ca a zis ca nici n-o baga in'seama, ca nici nu a pupato` s-au ca o iubeste macar, si dupa mi-a zis, Tu chiar ma iubesti?! Si eu i-am zis da... si a ramas sa vb maine la scoala, ce pot face?! dau fundita cine stie;*

Răspuns Câştigător
| Sabinutza16 a răspuns:

Frumos! incearca sa vezi care e intentia ad a fetei si daca va "iubiti" atunci dc sa nu fiti impreuna, daca ea zice ca nu simte nimic pentru celalalt atunci sa fie ala sanatos ca voi sa fiti fericiti si gandeste-te ca ai scapat-o pe aia de un mitocan! poartate frumos cu ea si vei vedea ca uh iesi invingaor!happyBafta in orice ai alege!

4 răspunsuri:
| Originalone a răspuns:

Misto poveste.
Incearca sa o pastrezi.
Merita efortul fata.

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

nu am nimic de comentat Sabinutza a spus deja tot, foarte frumos bafta cu fatawinking

| crStyle explică:

Doamne, va multumesc frumos pentru postari, foarte frumos, va multumesc din suflet! :* v-as da la totii fundita sad

| Sorinux123 a răspuns:

Faci tot acelasi lucru happy te porti frumos cu ea