| oanasunshine a întrebat:

big grin. De cand a inceput scoala, am observat un baiat nou in clasa a 9a. Mi s-a parut dragut, si vazandu-l in fiecare zi, a ajuns sa-mi placa. Am observat ca si el se uita la mine, exact in ochii mei. vreo 3-4 fete din clasa s-au imprietenit cu el si desi am avut si eu ocazia, nu am facut cunostinta cu el. Mai sta cateodata cu noi in pauze, dar nu prea vorbim. El nu pare timid pentru ca sta cu fete si vorbeste cu ele dar desi mai vorbeste uneori cu cateva fete din clasa, cu mine nu s-a bagat in seama. Face exact ca mine, se uita la mine dar nu`mi vorbeste. Mie mi-ar placea sa-l cunosc ca pare foarte de treaba dar avand in vedere ca nu am facut cunostinta cu el de la inceput, nu prea stiu cum sa ma bag in seama cu el acum... ceva sfaturi? Multumesc, funda.

2 răspunsuri:
| zSchizophrenic a răspuns:

Păi,eu zic să-l iei cu:"Cum te numeşti?",dacă nu-i ştii numele,ceea ce cred că tu îl şti din moment ce stă în grupu`vostrutongue,îl poţi întreba"Cum ţi se par colegii noi?",sau alte chestii...Şi aşa o să vezi, că o să vorbiţibig grin, baftă!happy

| Gabrielabmg a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te bage el in seama big grinbaiatul trebuie sa faca primul pas si dupa cate ai spus nu e timid, deci asteapta căci ce e al tau e pus deoparte si daca simte o oarecare atractie fata de tine sigur te va aborda :*