| Katie67908 a întrebat:

Buna TPUbig grin! De la inceputul scolii imi place de un tip pe care nu il cunosc... L-am vazut de cateva ori si a incepu sa imi placa. Un coleg care il cunoaste i-a spus ca imi place de el, dar nu a reactionat nici cum. Cand il vedeam prietenele mele ziceu ca se,, holbeaza" la mine. Cred ca si el ma place... Dar problema e ca nu il cunosc. Cum as putea face cunostinta cu el? URGENT!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil tipul e ca mine, nu crede in spusele colegilor de genul acesta si o fi crezut ca e o gluma.
S-a holbat la tine... poate aveai o haina mai ciudata in ochii lui sau comunicau despre tine in soapta si te-au indicat uitandu-se la tine.
Daca nu va cunoasteti... pai faceti cunostiinta! Ciudat sa il placi daca nu il cunosti. Afla care sunt pasiunile lui (intreaba-i prietenii), cauta un punct comun si abordeaza-l : ``eh, si tie iti place (asta)? Si mie! `` si dezvolta subiectul. Asa o sa cresti in ochii lui.

2 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Simplu.numele meu este...etc!

| nicoll7 a răspuns:

Prin colegul tau care il cunoaste... te duci intamplator la ei 2 si il intrebi pe colegul tau :hei, cmf? cine e prietenul tau?