Da, eu cred ca te place... poate din cauza faptului ca v-ati apropiat mai mult in ultima perioada, a gasit lucruri la tine care ii plac...si daca ti-a spus fara sa vrea ca te iubeste inseamna ca tinea acest lucru pentru el si nu stia cum sa ti-l spuna
E greu. Acum cuvintele astea doua le cam arunca toata lumea in vant. Amicii isi spun de multe ori "te iubesc", in unele relatii se spune prea repede si de multe ori nu sunt la mijloc sentimente asa profunde. Cel mai bine e sa il intrebi. Deschide si tu discutia ca o gluma gen "Ia zii ma mai iubesti?" si vezi si tu cam cum reactioneaza. Succes!
Mda...te place cu siguranta insa probabil ca nu stie cum sa te abordeze, mai ales ca esti o prietena buna de-a lui si ii e frica ca in caz de un raspuns nedorit te-ar pierde si ca amica. ar trebui sa vb cu el deschis despre asta si sa-i spui daca simti ceva pentru el.
Depinde pe ce ton ti-a zis "te iubesc" ca poate a zis doar asa din prietenie si poate chiar te iubeste..dar iti zic ca exista mai multe feluri de iubire...intreabal daca a zis din iubire sincera ca doar el stie
Din cele spuse de tine eu chiar cred ca acest prieten al tau te place, dar asta e parerea mea. Succes!
beausingurlamasamea întreabă: