| XxTrixyexX a întrebat:

Buna TPU big grin Deci eu merg mai des cu niste prietene in parc, iar acolo am vazut 2 tipi foarte draguti.Insa de unul dintre ei imi place mult de tot.Si intr-o zii cand vroiam sa plec cu mama mea la cumparaturi, l-am vazut pe el, si inca un amic, intr-o masina...Au coborat ei, ca sa le faca loc oamenilor sa treaca, si dupa sau urcat la loc, iar cel de care imi place, se uiat in continuuu la mine.Sh dupa ce mi-am dat seama am inceput sa ma uit si eu la el.Sh se uita la mine si imi zambea. I-am dat o cerere de prietenie pe facebook si mia acceptato.Prietenele mele spun ca ma place, pentru ca in parca se uita merew la mine, numai ca... i-am dat cerere de prietenie pe facebook. Putea sa imi zica si mie ceva.Este adevarat ca nu m-a prins niciodata online, pentru ca cand intram eu, nu era el. Iar cand era el, nu eram eu straight face Dar totusi putea sa imi lase un mesaj. Voi ce credeti? Ii place sau nu de mine? Vreau doar pareri, ce credeti voi big grin Funda[la cel mai folositor raspuns]+voturi la celelalte raspunsuri primite big grin Va roog, e urgent!

Răspuns Câştigător
| marinamary a răspuns:

Te plk chiar foarte mult dar numai ca nu are curajul sa iti spuna! funda?

3 răspunsuri:
| eu4you a răspuns:

Nu stiu cat de mult te place vazandu-te doar in parc si o data, la cumparaturi.Nu prea cred ca e posibil asa ceva...mai ales daca e mai mare decat tine.Iar la chestia cu facebook-ul, s-ar putea sa nici nu stie ca erai tu.Nu stiu ce sa zic...probabil se uita la tine pentru ca arata-i bine in ziua aia si doar atat! Nu iti face sperante cu baieti de genul asta.

| mgtow a răspuns:

Poate vrea ca tu sa faci primul pas ori nu e interesat sa fie prietenul tau ci un simplu amic.

| MyFirstLove a răspuns:

De ce nu-l intrebi chiar tu?
Fi sigura pe tine si fa pasul cel mare.