| Kiddu95 a întrebat:

big grin. Deci sa va zic povestea mea. Este o fata in cartier de care imi place foarte mult! Ea este mai mica decat mine cu vreo 1 an jumatate.
Stiu ca si ei ii place de mine. Dar cand am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine. Fata a spus ca ma place doar ca pe un prieten. Si chestia asta ma dispera foarte tare la o fata. Majoritatea fetelor care ma plac imi spun ca nu vor sa strice prietenia cu mine. Ca daca s-ar pune cu mine si ne-am certa nu am mai fii prieteni. Si raman in zona aia urata "The Friend Zone" si. o data intrat in zona de prietenie. nu mai este scapare. Si sunt foarte stresat. Ce as putea sa fac big grin [Funditsaaaa]

Răspuns Câştigător
| ruxy333 a răspuns:

Ideea mea ar fi ca sa ii spui ca o iubestibig grin! Cu siguranta asta o va face prin inima si isi va da seama ca si ea simte acelasi lucru. Exact asa am patit si euhee hee! Vezi cum reactioneazabig grinaca zambeste sau te imbratiseaza e clar ca acelasi lucru simte si ea iar, daca pleaca este neinteresanta inseamna ca nu te iubeste si te place doar asa ca esti de treaba!
Totusi ai grija sa ii spui serios nu in gluma si sa fiti si voi singuri sa poti fi mai relaxatwinking!

Sper ca te-am ajutathappy! FundItA?batting eyelashes

6 răspunsuri:
| Kafeeaua a răspuns:

Pai stii foarte bine ca "mai frumos este sa transformi prietenia intr-o relatie de dragoste decat dragostea in prietenie"
uite sfatul meu ca fata ar fi urmatorul: incearca sa o faci geloasa...de foarte multe ori asta merge,,, incerca sa o faci sa spona cu gura ei ca te place,,,,

| motherfucker a răspuns:

Sa stii ca mai bine stai cu ele doar ca prieten. pentru ca prietenii adevarati se gasesc foarte greu. Mai sunt fete o gramada, nu trebuie sa te opreste neaparat la ea. Lasa sa decurga lucrurile si poate o sa vrea ea sa fie cu tine. Oricum... e mai buna o prietenie sa stii.

| eduardinoedy a răspuns:

Pffffffff...complicat rau amice. iti trebuie multa rabdare. Ideea e ca dupa 18 ani o sa inceapa sa simta cu adevarat ceva pentru tine. Pana atunci trebuie sa fii bun prieten cu ea si sa ii zici glume care ii plac. Succes!

| lastrockingangel a răspuns:

Cred ca ruxi333 are fooarte multa dreptate...merita funde foaaaaaaaaaaaarte mare

| Kiddu95 explică:

Am uitat sa mentionez ca sunt putin timid. Si uneori ma pierd cu firea. Dar cand sunt cu prietena (nu cu un fel de viitoare prietena) sunt relaxat total. :O

| Kiddu95 explică:

Thx guys. am rezolvat big grin
Pana la urma m`am bagat in seama cu ea si i-am zis ce simt. s`a rusinat si a zis ca si ea simte la fel... dar ne-am despartit acum 2 zile laughing
Thx anyway