Nu-l mai baga in seama un timp... Dupa daca vrea sa vorbeasca cu tine iti va zice cv . Daca nu, nu cred ca te mai place. Sper ca te-am ajutat.Bye
Esti genul de curva care se da doar la baietii frumosi si copilaroasa gen scorpie infecta nu? Daca nu ai ceva faci totul sa-l obtii tipic curveste nici nu merita sa-ti raspund dar totusi o fac nu pot rezista sa nu injur o curva:X
Mai usor cu injuraturile si cu " curva" ca nu sunt!
Asta crezi tu!
Pai de ce sunt? curva inseamna sa te culci cu toti nu ma descrie cuvantul asta
Ar trebui sa il lasi in pace. tu si prietena ta nu mai insistati asupra baiatului ca nu rezolvi nimic. cu insistenta indepartezi un baiat. daca te iubeste vine el la tine nu il cauti tu. SI in plus nu cred ca te iubeste. Un sfat : incearca sa nu mai fi atat de imatura. comportate normal. pentru ca reactia ta e prea exagerata.
Sincer... te porti ca un copil,nu trebuia sa faci asta,nu prea cred ca i cam pasa de tine,lasa-l in pace, stai si tu o perioada singura, ai sa gasesti si tu pe cineva.Mai bine uita-l, decat sa incepi sa tii la el, iar el sa-si bata joc de tine.Succes
Doamne fetita ce gandire ai, m-am saturat de atatea batai si fite! Trezeste-te la realitate! Un baiat calumea nu il gasesti pe orice strada, si un baiat care "crede"ca te iubeste, ar face orice posibil sa te tina in puf, sa nu se atinga nimeni de tine. Eu cred ca joci un joc urat, ar trebui sa... Game Over!
Nu investii atatea sentimente in cineva! Fi pe picioarele tale,si ia decizia cea mai buna, daca vezi ca te ignora, ignora-l si tu! Indiferenta doare cel mai rau!
Sfaturile de mai sus, nu sunt bune. Pt ca. ei au varste mici. mai mult de 14 nu cred ca ai, ca altfel nu te desparteai de el pentru ca te-a facut nesimtita. daca nu il mai bagi in seama si o sa fi indiferenta, o sa va despartiti iar. pentru ca asa am fost toti la varsta de 14 ani, orgoliosi!