Nu-mi vine sa cred!
Si eu am fost in situatia asta, exact situati asta!
Ce am facut eu?
Il mai salutam la scoala pe baiat, ma comportam normal, cum o fac si cu prietenii mei baieti, dar i-am dat de inteles ca nu ma intereseaza.Nu ca nu m-ar fi interesat, doar pentru ca am hotarat ca e mai bine asa, decat s-o tin la nesfarsit cu povestea asta. Poate el crede ca tu-l placi si se uita sa vada daca te uiti si tu.
Nu conteaza zodia... ti-a zis ca nu te place pierderea lui.Treci peste asta nu mai pierde timpul cu el.Iti garantez ca daca nu il mai bagi ins eama si treci peste o sa inceapa el iar sa incerce sa iti atraga atentia, dar tu nu trebuie sa mai pui botul doar ai trecut peste! sa nu mai cazi inca o data in groapa bafta
Nuuuu.Deci toti baietii lei care i-am cunoscut au fost asa. Te face sa mori dupa el, sa nu poti sa stai o clipa fara el, iti da sperante, iti faci vise si dupa se alege praful.Deci sfatul meu, din suflet este sa astepti o propunere din partea lui, oricat de tare ai dori sau te-ar impinge sufletul sa faci tu un pas...mare.As vrea sa stiu ce zodie esti tu.Ai grija de tine.:*
Salz fix asa mi s-a intamplat si mie cu o fetishoara am pus botu incearca sal ignori si u sa vezi cum t baga in seama