NANAAAA :X
ok, sa trecem la raspuns. e ok sa ai un prieten/o prietena din clasa. adica nu vad nimic rau in asta, dar ma gandesc ca intr-o relatie de liceu vezi cam rar sanse sa tina pentru todeauna si se poate intampla orice. poate o sa aveti o drama si apoi va fi greu sa va vedeti si mai trebuie sa-l suporti cat mai ai din liceu. totusi hai sa nu ne gandim la asta si sa privim partea buna : il vezi in fiecare zi, poti sta cu el in pauze sau in ore, ai cu cine face misto de profi sau de oricine si ii cam stii programul . deci e mai mult de bine decat de rau.
succes :*
Pai foarte buna!
Eu si prietenul meu suntem impreuna de 1 an si 5 luni. si totul a incepus asa cum spui u... eram colegi de clasa, m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el si am acceptat! Acum suntem impreuna si ne iubim mai mult decat orice...
Aici avantajul este ca in atata timp impreuna[ca si colegi de clasa] il cunosti destul de bine:*
Sper ca te-am ajutat:X:*
Nu stiu cum pentru altii dar pentru mine un coleg de clasa e ca un frate si...
Păi ralaţiile astea nu prea merg, pentru ca vă vedeţi in fiecare zi. într-un fel vă plictisiţi unul de altul iar dacă sunteţi in clase diferite.chiar daca vă vedeti in fiecare zi sunteti mai entuziasmaţi... şi ar fi mai bine aşa...*mai răruţ că-i mai drăguţ*
pa-pa
baftă
Cornelia, te inseli, eu as da orice sa ma vad zilnic cu iubita mea. e o relatie normala, doar ca, parerea mea, trebuie sa aveti nevoie de mai multa intelegere intre voi, adica:sa nu te superi ca iese cu baietii in pauza sau ca tu stai cu fetele si chestii de genul, in rest e ok, e chiar bine ca va vedeti zilnic.cornelia daca s-a plictisit inseamna ca nu i-a dus capul sa animeze relatia
Vai vai exact asta am si eu in clasa(sunt ultimu an de liceu ) sunt 2 cupluri si eu zic ca e foarte naspa. dc? pentru ca in clasa se mai fac mici "glumitze ca intre colegi " si poate intr-o zi se va face fata de persoana de langa tine, si tu garantat te vei supara... bine exista si excepti
Pai si eu am fost cu un coleg de clasa 11 luni.
Da, de ce sa mint, a fost superb. dar trebuie sa te gandesti ca e urat dupa ce te desparti de el. o sa-l vezi zilnic si o sa fie oribil.
Este ceva greu.Placut, dar totusi greu. Daca o sa va despartiti, o sa suferiti amn2 cand va ve-ti vedea la scoala