| Rareskz a întrebat:

Buna TPU big grin, (Ma scuze'ati de romanu' de mai jos, dar daca vreti sa ma ajutati cred ca ca veti citi big grin nu vreau sa aud hate'rii, sau cei care iau asta la misto),

M'am despartit de fosta iubita acum sa zic... 1 luna si ne'am certat un pic happy dar nu va imaginati o cearta gen "scandal", o cearta mica din cauza ca nu ne'am mai vazut ca eu practic jiu jitsu brazilian si a fost ceva important in Norvegia (un seminariu) si a trebuit sa ma duc, dar nu a durat mult am stat doar 3 zile, si ea crede ca mai bine acum sa doara, decat, cand v'a fi rana mai adanca sad Si deja a trecut 1 luna si mi s-a facut un dor cumplit de ea,,, nu stiu ce sa'i zic, sau ce sa fac, dar o iubesc mai mult de cat am iubit'o vreo'data straight face Si ea a inceput sa se retraga in ea si am vzt. ca sufera,,, si simt ca si ea inca ma mai iubeste,,, fiindca nu am avut un motiv mare sa ne certam,,, nu stiu ce i'a venit ei deodata asa fiindca am mai fost plecat si cand m-am intors ne'am iubit mai mult :X,,, si acum nu stiu ce sa'i spun, cum sa procedez sa ne impacam sad daca ma puteti ajuta as fi tare fericit :X

10 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
probabil gandeste ca va suferi atat timp cat tu vei fi plecat si o vei insela, te vei indragosti de alta fata..nu este sigura pe ea? pe sentimentele tale fata dea ea? inseamna ca nu va iubiti atat de mult incat sa fiti un tot unitar, fa-o sa inteleaga ca departare nu poate fi un impediment sa o iubesti si nici nu va poate desparti.
O zi frumoasa sa aihappy

| Rareskz explică (pentru caramela):

Este sigura pe sentimente si stie ca o iubesc foarte mult dar nu stiu ce a apucat'o de 4 zile se comporta straight face nu stiu ce sa zic no comm! Fiindca ne'am iubit foarte mult si inca mai facem asta dar... rolling eyes nu stiu ce s-a intamplat...

| caramela a răspuns (pentru Rareskz):

Hmmm...exista o terta persoana?thinking

| h3r a răspuns:

Caut-o și spune-i că tu ții la ea, așa că vrei să vă împăcați.
Dacă te ia cu abureli: mai bine sufăr acum, asta e o prostie.

Va trebui s-o lași în pace!
Succes!

| grab a răspuns:

Mai exact si cu cuvintele ei, DE CE anume se teme? happy

| BlakeLively a răspuns:

Stai cu ea la greu, poate are nevoie de tine! Isi va da seama cine o iubeste cu adevarat si se va intoarce!

| ErikaEri a răspuns:

Daa...o cauti si ii ceri sa va impacati pentru ca va iubiti, nu pentru ca o iubesti! si cuma am citit mai sus, daca te ia cu : mai bine sufar acum decat... pura abureala si ii s-a taiat de tine.

| Girl555 a răspuns:

Lasa.i un mesaj de dragoste gen roman, pe fb sau mess. cu tot ceea ce simti pentru ea si spune`i si ei si explica`i ca o iubesti, o va face sa inteleaga. sau incearca sa vb si sa ii spui sa va veedti. "ca si amici " si le disculati fata-n fata.Succes!

| Rareskz explică:

Nu se teme de nimic straight face doar ca nu stiu ce a apucat'o tongue

| Rareskz explică:

Dar nu sunt asa de mult plecat :]] odata pe an sa zic... si stau 3-4 zile :]] Si suntem impreuna de 1 an jumate' si, acum ca niciodata nu stiu ce a apucat'o :O!