anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU...big grin

Mie imi place de un baiat. dar lui nu prea.adica am incercat sa stau pe langa el dar nimic, m-am bagat in seama cu el dar nimic, am vb cu el nimic, Ce sa fac? Funda pentru un raspuns bun!

4 răspunsuri:
| toygirl a răspuns:

Atunci schimbate, si lacomportament, incearca sa filtrezi cu vreun baiat in fata lui...si savezi reactia lui, cum el va reactiona! daca aceastaa avut succes atunci te felicit el te place darse jeneazasa-ti spuie aceasta.bafta happy

| jordan_6666 a răspuns:

Pai ar fi multe dar cea mai eficienta dupa parerea mea zii direct...nu ai d epierdut nimic. o sa stie ca il placi si daca te refuza asta e macar stii o treaba
si daca o sa stie ai mai mari sanse in viitorul apropiat

| DacaTuSpui a răspuns:

De ce spui "nu prea" cand tu nu stii daca e de fapt asa. Eu zic ca nu e bine sa flirtezi cu altul in fata lui, pentru ca o sa creada ca el nu iti trezeste nici un interes, mai ales daca e si un tip gelos, o sa iti pierzi toate bilele albehappy. Dupa parerea mea, ar trebui sa incerci sa ii spui ce il placi si ca ai vrea sa iesit undeva, la suc, la o plimbare. Daca nu iti zice ca el te place, dar totusi accepta sa iasa cu tine, inseamna ca nu e sigur de decizia luihappy. Daca nu iti accepta invitatia, lasa`l in pace, o sa iti gasesti altul, cu siguranta esti o fata foarte draguta.big hug Succes! Sper ca te-am ajutat:*.

| FoxyFox a răspuns:

Pai, stiu eu o smecherie care merge de fiecare datawinking.Il ignori, nu il bagi in seama, fi nepasatoare in preajma lui si asa te va dori mai mult happy