Don eu sunt o persoana care vorbeste destul de tare, in general, deci cand e liniste cineva poate crede ca strig, dar ca tine si eu sunt o fire calma, poate si la tine este la fel. Mai este ceva la care ma gandesc, poate fata a fost crescuta intr-un mediu nu tocmai linistit (certuri intre parinti, tipete urlete) si poate in cazul acesta lipsa de afectiune si strigatele repetate au facut-o vulnerabila sau poate pur si simplu v-ati racit, deci relatia voastra se duce, cel mai bine ar fi sa discuti cu ea pe tema asta si daca e varianta cu parintii si copilaria, tu decizi daca ramai langa ea sau o lasi.
Tati, viata nu ramane intr-o relatie. Va despartiti si cauti pe alta. Simplu. Un sfarsit prelungit e un sfarsit plicitisitor, nimic mai mult.
Poate ca tu vorbesti mai tare in mod normal si nu realizezi acest lucru, poate ca ea nu este " data pe spate" de personalitatea ta si o pauza lunga nu v-ar strica.
Posibil nu realizezi cand ridici tonul.
Sau ea nu mai vrea o relatie si cauta scuze pentru a va desparti.
Poate ea vrea sa taci de aia zice ca ridici tonul. Sau poate ai tu vocea de o intensitate mai inalta. Nu stiu, intr-o zi incearca sa nu te contrazici cu ea. Sa vezi daca ea tot continua. Daca continua inseamna ca... vrea poate sa faceti o pauza, sa te faca sa te desparti tu de ea. Sper sa nu fie asa dar bafta.
KatiMe27 întreabă: