Wow, asta e o "poveste" amuzanta! Ca sa-ti demonstreze ca te place ar trebui sa-l pui sa faca lucruri care ti se par importante la un baiat. Sau sa-l iei sa vorbesti in particular. Si crede-ma conteaza ce simte pentru tine. Si ca sa-ti placa de un baiat prima data trebuie sa aiba suflet bun, apoi sa arate bine. Sper sa-ti fi fost de ajutor!
Da,mi-ai fost de ajutor
multumesc
Oricine merita o sansa! Acorda-i una! Cine stie poate e alesul... poate nu, merita incercat!
Cine stie
dar nu prea cred ca el este sortitul meu
multumesc pentru sfat
Ce prostie ..na ce sa facem nu toti stim sa cucerim o fata, pai presupun ca are 15 ani..si e tipul smecheras, golanas dupa parerea mea (cocalar)dar asta e doar parerea mea, daca vrei o relatie serioasa nu te incurca cu dihaniile astealasa-i pe planeta lor unde se simt macho.Un baiat atent e mai subtil
Sunt de acord cu tine mai gandeste lumea si pe aici
Da,ai ghicit
are 15 ani, si se crede un smecheras
multumesc pentru sfat
LOl ma aditu ba tu esti analfabet sau ceai am baiete du-te naibi al scoala si invata ce inseamna cocalar idiotule de ce sa fie baiatu cocalar ca se da si el la o fata carei place
Doamne ce idioti in zilele astea nici cand is mari nau minte asa ca nai ce sa le zici ca na dcas prosti ce sa le faci
Asa ca du-te draq la scoala si invata de la profa de romana ce inseamna idiotule cocalr si dupa spune
LOL ce Oameni cretini
si chiar daca parerea ta ce draq ma cai cocalar ca se da la o fata LOL
fara suparare, dar eu cred ca tu ar trebui sa mai dai pe la scoala inainte sa corectezi pe altcineva. in primul rand e "ce ai " nu "ceai", in al doi-lea rand e "nu au "sau "n-au" nu "nau", si nici "nai " nu e corect, din cate stiam nai-ul este un instrument muzical, si semnele de punctuatie sunt sublime insa lipsesc cu desavarsire...
Ce pot sa spun... succes la scoala!
O fata poate imblanzi orice leu! Asta daca stie cum
Nu stiu ce sa zic, pote sa fie adevarat poate nu, e posibil s ate incerce..scz..ai grija