OK
Deci faza cu copy/paste e bestiala(mi-au venit in minte cateva persoane carora li s`ar potrivi de minune numele
Cat despre T va zic eu sa nu o mai bagati in seama
Sa va comportati ca si cum nu ar exista
Byee
Clasa a4a? Sunteti puerile toate dupa parerea mea, ma rog, presupun ca e caracteristic varstei. Ar trebui sa va maturizati putin asta ar fi solutia. Va certati pentru ca o fata va copiaza stilurile, asta e foarte stupid! Cel mai inteligent ar fi sa o ignorati pur si simplu, nu s'o jigniti.
Of of,fetelor,sunteti asa de mici si asa de rele! Aceasta T pare sa fie rebutul clasei in ochii vostrii,nu vreti sa o acceptati nici cum, tocmaid e aceea va face in ciuda Toate aceste lucruri pe care le face impotriva voastra sunt pentru a atrage atentia, si pentru a isi consola singura suferinta pe care comportamentul vostru i-o provoaca.
O solutie pentru problema voastra ar fi sa nu ii mai acordati atata atentie amestecata cu ura.Nu o mai bagati in seama pur si simplu, nu ii faceti pe plac daca va barfeste sau copiaza certandu-va.Asta vrea! Detasati-va si voi putin de situatie, nu mai luati totul asa de personal, la urma urmei ce rau face daca va "copie"? inseamna ca doreste sa fie ca voi.Ce ar fi sa ma opresc si eu sa ma iau la harta cu cele care ma "copiaza"? ce as rezolva? nimic.La fel cum nici voi nu rezolvati nimic certandu-va sau ignorand-o intentionat. Usor, incercati sa va controlati, si sa ajungeti sa fiti chiar dezinteresate de gesturile ei.Astfel va renunta sa va barfeasca sau copieze vazand ca nu va mai atrage atentia nimanui.
Foarte urat din partea ta ca doresti sa o ignore la modul serios toata lumea! Ignorati ceea ce va deranjeaza la ea, nu persoana ei in totalitate. Poate este o fata chiar draguta daca va comportati si voi ca atare.
andrey1412 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: