| Andreeyuk a întrebat:

Buna TPU big hug :*. Vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi smug Am intalnit un baiat foarte dragut la un concurs de sport.se tot tinea dupa mine, imi cerea numarul de telf da nu-l prea bagam in seama chiar daca si mie imi cam placea de el.peste putin timp mi-a gasit (nu stiu cum thinking) contul de facebook, mi-a luat id-ul si tot vbm pe mess, ba i-am dat chiar si nr de telflaughing[ps:imi plc sa flirtez cu totii baieti.aia draguti bine inteles laughing]. El tot imi spune ca ma place.ca s-a atasat mult de mine.ca nu e abureala, nici vrajealalaughingvorbeste frumos cu mine; x dar tot nu-l cred devil. eu acum am intrat la liceul unde e si el.acum el astepta sa incepem scoala ca sa fiu cu el. zice ellaughing voi ce >zice-ti?: sa fiu cu el sau nu?straight face si cand ma gandesc ca o sa incep liceu si o sa-mi "zboare"ochii peste tot whistling laughing)rolling on the floor)laughing))laughing

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing ce loca estilaughing
pai pentru inceput da dc nu daca ii place de tine si tie de el doar ca nu trebuie sa fiti directi o luati usor sa il cunosti si tu mai bine ce fel de baiat e si ce intentii are sau daca nu poate fi si o aventura in sensul ca daca va pupati nu inseamna neaparat ca sunteti impr asa esti si tu mai libera daca asta simti ca vrei sau poti sa si fi cu el depinde cate chestii in comun aveti si ce subiecte apetisante de discutie purtati mult norocbig grin

| alexikka a răspuns:

Pai daca chiar il placi eu zic sa fii cu el poate nu e aburealalaughingnici vrajealax_xpoate este chiar atat de atras de tine incat sa nu te mai lase in pace!sadfii cu el incearca macar cine stie poate o sa aveti o relatie de lunga durata ...bafta