| soraya3456 a întrebat:

Buna TPU.Da ca am tremurat langa persoana iubita inseamna ca o iubesc? sau daca am tremurat langa o persoana inseamna ca o iubesc asa-i:X:X:X:X? Mentionez ca nu imi era frig, eram emotionata...da am stat langa persoana iubita si am inceput sa imi tremure picioarel

Răspuns Câştigător
| luisanamy a răspuns:

Este o persoana speciala pentru tine, iar emotia ti-ai manifestat-o prin tremurat.

8 răspunsuri:
| PlayWithMe a răspuns:

Boala Parkinson este o boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Întrucât zona afectată joacă un rol important în controlul mișcărilor, pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile, tremor și instabilitate posturală.

| Alexandru4234324 a răspuns:

Daca tremuri langa persoana IUBITA inseamna ca o IUBESTI? Nuu cred ca ai Parkinson...Lol

| drhotzu a răspuns:

...
ma "aptin"

| ghinionistul112 a răspuns:

Este ceva normal sa se intample acest lucru! Dar daca sentimentele dintre voie ste puternica si esti moralul sus, vor trece acest lucru...

| VictorVictoras a răspuns:

Subconstientul tau te-a facut sa tremuri din cauza faptului ca simti ceva pentru acea persoana, dar nu cred ca asta e iubirea

| llljk a răspuns:

Nu neapărat înseamnă că o iubeşti, e din cauza emoţiilor. Cu timpul vei scăpa de această senzaţie happy

| Cristinecunoscutul a răspuns:

"Daca am tremurat langa persoana iubita inseamna ca o iubesc?" cum pot sa subliniez pe TPU "persoana iubita" si "ca o iubesc"?

| Primadonnaa a răspuns:

Dafuqq!?