Ti-a spus clar. Te-a tinut de rezerva. Imi pare rau sa-ti spun dar nu te-a iubit deloc. Lasa plansul de muiere si fa-ti alta prietena. Esti barbat, ce drk! Nu merita sa plangi dupa ea.
Atata am de zis : daca o ierti esti cel mai mare fatalau din lumea asta, pai mie sa imi faca una asa ceva nu mai avea ce vorbi cu mine, fi barbat si nu lasa o parasuta d-asta sa te calce in picioare.
Nu trebuie decat sa crezi ce spune ea si sa speri ca atunci cand se va plictisi din nou sa mai vina si pe la tine.
Vina e a ta ca ai crezut in ea nu a ei ea doar tia jucatat rolul,in fine ai fost provider ea te-a inselat cu alti asta e, femeile vad barbati ca provideri=fraieri cu care se compromit ele si curvari genul de barbati care le plac lor, asta e las ca o vei uita si data viitoare numai visa la asa ceva nu exista iubire feminima, femeile nu iubesc cu adevarat ele stau doar din interes cu un barbat, majoritatea dintre ele fug la altul in cateva zile, ele sunt perverse mari si joaca teatru foarte bine, multa bafta si na totul e o invatatura in viata si eu am suferit dar asa descoperi femeile adevarata lor natura ipocrita si perversa
Unele fete se simt flatate si le creste ego-ul cu cat nr de baieti care sunt interesati de ele creste. Din pacate ai dat peste una de felul acesta. Mai ales ca e asa de mica.
Tine minte ca nu te respecta, si chiar daca o convingi sa se intoarca o va face din nou si vei suferi si mai mult, pana vei ajunge sa-ti pierzi respectul de sine. Nu e fata cu care sa-ti petreci restul zilelor!
Sufera putin acum ca sa ai o sansa de adevarata fericire mai tarziu
*hug*