| Elide a întrebat:

Bună TPU, daca am 21 de ani și nu mi-am inceput viața sexuală din cauză că nu am simțit asta până acum,de fapt nu am găsit persoana potrivită,eu credeam că am găsit-o,in condițiile in care m-am văzut cu el pentru prima dată și nu am vrut sa o fac se la prima întâlnire,și atunci s-a răcit de mine până nu a mai vorbit deloc cu mine,și mi-a spus atunci ca din cauza că nu am făcut-o,e ceva greșit la mine, eu credeam că mă va aprecia pentru că încă sunt virgina, dar nu a dat 2 bani pe mine și simt așa o presiune că dacă nu o fac cu ei de prima data mă vor lăsa

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna si bine ai revenit!

Nu trebuie sa iti faci griji, nu este nicio problema la ce ai facut, faptul ca s-a racit de tine... inseamna ca nu era persoana potrivita.
Trebuie sa intelegi ca acea persoana "potrivita" o sa vina, indiferent de ce faci tu, si o sa stii ca ea este, nu a fost sa fie, dar o sa fie.
Nu este nimic gresit la tine, asa ca nu iti face griji, inca odata happy

Nu trebuie sa il judeci, pur si simplu s-a intamplat, nu iti bate capul cu asta, lasa-l si nu te mai gandi la el.

"Secretul" pentru a obtine ce vrei, este sa vrei si sa stii ce sa vrei. Ma gandesc ca faci referie la persoana potrivita, desi nu asta ai intrebat. Tu ar trebui sa iti continui viata, sa iti vezi de lucrurile tale, sa te simti bine, sa fii fericita in fiecare secunda din existenta si... restul o sa vina inevitabil, 100%.

Probabil o sa mai dai de astfel de persoane, pentru ca nu le cunosti cu adevarat, de asta, cum spun eu mereu, COMUNICAREA este unul dintre cele mai importante lucruri cand vine vorba de o relatie, o comunicare stransa, in care sa vorbiti orice, chiar si despre unicorni imaginari happy, pana la urma... daca nu persoanei de langa tine, cui ai mai putea sa ii spui aceste lucruri?

Este dreptul tau si obligatia ta, fata de tine, in viata, sa faci ceea ce vrei sa faci si sa fii fericita, iar legat de un partener, ar insemna sa "scoti" din el, exact ceea ce vrei, sa va sustineti, sa nu aveti nici macar 0, 0002% sanse de indoiala in voi, sa oferiti acel feedback necesar.

Iar cand vine vorba de partea sexuala, la fel... trebuie comunicat. Inainte trebuie vazut cum, cand, unde, de ce, ce nu este bine, la ce se gandeste, de ce nu vrea asa, si tot felul de astfel de intrebari.

Indiferent ce o sa faci, iti urez o zi frumoasa si sarbatori fericite! ^_^

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Păi dacă ieși cu fu.ck boy care-s disperați să-și facă cât mai repede targetu de 100000 de fete într-o viață și te vede doar ca pe o altă gaură bună de f, de ce te miră? un bărbat care te respectă și vrea ceva serios cu tine și dacă îți propun așa ceva la prima întâlnire, n-o să facă așa dacă refuzi ci îți respectă decizia. LA prima întâlnire n-ar trebui nici să te săruți, părerea mea, dar mai să o și faci.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Adry05):

Imi place mult ca exprimi ce spui cu acel "părerea mea". Spre exemplu, eu nu sunt de acord cu parerea ta si cred depinde de fiecare ce face si cum. Dar respect maxim pentru modul in care ai exprimat! E mare lucru sa mai stie lumea sa-si exprime opinia fara sa o spuna ca si cand ar fi o lege universal valabila laughing

| Adry05 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Thanks, așa mi se pare și normal. cât timp nu există o lege, în lucruri de genu nu poate exista o opinie corectă. Eu pățesc de exemplu să mi se ducă interesu dacă mă sărută prea repede, prefer să-l cunosc pe plan total platonic înainte de a avea orice apropiere fizică întrucât eu prima dată rezonez cu personalitatea și modul în care gândeșste și mă tratează, lucrurile astea trezindu-mi atracția cât să vreau și mai mult big grin

| andreutza93 a răspuns:

Pierderea lui, nu ai nimic greșit! Nici să nu te gândești la asta. Sigur vei găsi pe cineva care te v-a aprecia! Soțul meu a așteptat 1 an după mine! Acum suntem de 10 ani împreună... dacă vrea ceva serios și de durată, așteaptă cat dorești tu și când te simți pregătita sa faci acest pas, trebuie sa te placa și iubească pe tine că om mai intai, să știi că nu e mare ''scofala" virginitatea, cum zic alții dar nici sa fii bătaia de joc a oricărui băiat + că dacă un băiat sta cu tine doar pentru virginitatea ta atunci sincer lasa-l! Virginitatea ți-o pierzi cu persoana care vrea și vede o relație și un viitor cu tine...nu doar distracție! Nu fi dezamăgită! Când te aștepți mai puțin atunci vei găsi și "prințul pe cal alb"

| RAY a răspuns:

De asta eu prefer sa fiu sincer si sa spun ceea ce vreau de la inceput, asa astia joaca teatru, logic ca te va lasa, nu ai gasit pentru ca ai pretenti mari, asa sunteti toate si asta e, a visati printese

| Violleta2022 a răspuns:

Virginitatea nu doare si nu trebuei sacrificata primul venit, fiindca regreti toata viata.
Virginitate o oferi celui pe care-l iubesti si cu care dorsti sa-ti faci un viitor.
Ma bucur ca ti-a dat papucii curvarul care ti-a ceut sa ais ex cu el din prima zi, fiindca asa iti poti da seama ca nu a vrut decat sex cu tine.
Nu-i nimci gresit cu tine, dimpotriva este gresit cu smecherii si curvarii acre incearca cu orice pret sa obtina sex de la tine dupa acre sa-si bata joc.
Mai astepata, ca mai ai macar 10 ani timp, inainte sa-ti afci probleme ca esti "fata batrana".
Un barbat care te iubeste, va aprecia si te va pretuii ca l-ai asteptat pe el si i te-ai daruit.

| SilentRain a răspuns:

Păi ce nu e de inteles?
Nu teiubeste, vrea sex de aia e supărat, spera ca *** si el ceva nu ii pasa de sentimente

| Sofer a răspuns:

Chiar dacă faci de la prima întâlnire sau după câteva luni de relație, tot o sa te lase. happy nu ai găsit tu băiat răbdător.

| cristimihailov a răspuns:

Gandeste-te altfel: fiecare din noi avem un timp limitat. Vrei sa il petreci cu cineva care vrea sa participe la realizarea intereselor tale (in acest caz sex) sau cu cineva care nu prea vrea curand asta?

Asa ca, deductia logica ar fi ca mai bine petreci acel timp cautand pe cineva. Pe principiul are balta peste.

Daca vrei sa fie o mare dragoste si abia apoi sa fie sex, ma tem ca va trebui sa petreci mult mai mult timp cautand.

| Nirvanaaa a răspuns:

Sa o faci când simți ca este sa fie. Nu trebuie sa fii presata de conjuncturi sau de oameni. Și de la prima întâlnire e cam devreme totuși. Eu zic ca ai fost rațională.

| zilog a răspuns:

MĂ ofer voluntar să rezolv problema :X

| AnastasiaK a răspuns:

Eu cred ca e o problema la tine si la toate care aveti mentalitatea asta de vă credeți niste pretioase pentru ca sunteti nef*t*te. E LOGIC ca in momentul in care tu te comporti ca si cand virginitatea e un lucru asa valoros, toti barbatii sa vina sa vrea sa obtina asta si sa te lase daca nu reusesc, respectiv sa te lase dupa ce reusesc.

Problema nu e ca esti virgina sau nu. Problema e ca lasi impresia ca sexul e cel mai de pret lucru pe care il ai de oferit. Daca ai trata chestia asta doar ca pe o distractie, o placere, ceea ce si e pana la urma, pe care poti s-o oferi sau nu, accentuand si punand pret pe alte aspecte, nu ai avea astfel de probleme, frustrari sau intrebari pe aici.

La cum pui tu problema, si daca o faci cu ei din prima, tot te vor lasa dupa.

| Justme1997 a răspuns:

Si care este întrebarea? Nu te lasa convină sa faci ceea ce nu vrei, nici nu ai nevoie de tipi care te-ar lasa daca nu o faci la prima întâlnire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi i-ai spus că ești virgina? Și tot te-a lăsat?
As înțelege că nu ești pregătită tu ca virgina, sa faci sex la prima întâlnire, restul as face la fel ca tipul, next.
Singurul lucru greșit la tine este că îți alegi prost partenerii, in rest nu vad altceva.
Tipul ori nu-i place de tine, ori nu are încredere în tine.La fel cum ești așa suntem și noi tipii(că unele dau vrăjeală că sunt.virgine și bla-bla-uri) numai sa ne stoarcă de atenție/eventual bani și timp.
nu înțelegi ce trebuie sa faci, sa nu te lași ușor să fi o fata cuminte și apreciată. Ori să te lași ușor și să le faci pe plac, dar așa poți fi numită curwa. Nicicum nu-i bine și asta îți aduce o stare de confuzie.

| Anuket a răspuns:

Trebuia să se gândească puțin și la tine, deci nu cred că merită să-ți mai tulbure gândurile.