| Kyuubii a întrebat:

Daca am dintii de sus mai in fata, ma pot "linge" cu o fata? Sau ma incurca foarte tare dintii? ( Fara raspunsuri in batjocura)

Răspuns Câştigător
| thenineties a răspuns:

Bună seara!
Nu cred că te va încurca foarte tare acest fapt, poate doar îi vei atinge dinții cu dinții tăi - deși șansele ca să se întâmple așa ceva sunt mici, căci nu cred că ai dinții chiar atât de în față.
În orice caz, nu trebuie să îți faci griji pentru asta, sunt sigură că acea fată te iubește pentru sufletul tău, nu pentru cum săruți.
Mult succes în relație și o seară frumoasă! happy

| Kyuubii explică (pentru thenineties):

Multumesc foarte frumos pentru raspuns. Ma bucur ca mai exista si persoane de treaba pe site-ul asta.

| thenineties a răspuns (pentru Kyuubii):

Cu plăcere și mulțumesc!

15 răspunsuri:
| BassHunter13 a răspuns:

Tu nu vrei raspunsuri in batjocura dar chiar tu ni-te adresezi in batjocura! Apropo doar animalele se lingtongueisicile, caini vacile pentru tine! Pe viitor daca vrei o rezolvare pe TPU adreseaza-te cat se poate de corect!
Daca continui cu jignirile altor useri o sa risti banarea contului!

| Kyuubii explică (pentru BassHunter13):

Du-te tulaughing Ce destept esti! Pe cine am jignit prietene? Ca i-am spus la ala sa mearga sa se dea cu capu' de perete? Auzi, n-ai mai auzit de "lins" sau esti ceva muiere d-aia pierduta prin spatiu de sari asa? Nu-mi spune mie ca nu folosesti cuvantul "lins"( cand e vorba de sarut) sau vrei sa pari si tu aparatorul dreptatii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,te poti saruta cu o fata, dintii nu te incurca.

| Marrythenight a răspuns:

Chiar esti nesimtit la faza cu linsul. Se numeste sarut. esti prost gramada.

| Kyuubii explică (pentru Marrythenight):

Multumesc frumos, dar nu stiu daca ai observat dar am pus intre ghilimele...si ce sariti asa dragele mele, de parca nu ati mai fi auzit de cuvantul "lins". Daca spune-am sarut, se putea intelege sarut simplu -.-". Iti dau un sfat: 1.Gandeste'te de cate ori e nevoie inainte sa dai un raspuns. 2. Uita'te atenta la intrebare si 3. Daca un prieten de al tau ti'ar fi spus : " Azi m-am lins cu o fata". L'ai carcateriza ca fiind nesimtit si prost? Vai si amar.

| Kyuubii explică (pentru Kyuubii):

3 sfaturi*

| Marrythenight a răspuns (pentru Kyuubii):

Daca mi-ar fi spus un prieten asa ceva, da, l-as caracteriza nesimtit si prost. Puteai spune FRENCH KISS. asta nu e un pupic simplu.
Eu gandesc dragul meu, cand deschid gura.

| Gicoboy a răspuns (pentru Kyuubii):

Ideea este ca esti necioplit si atunci nu poti atrage asupra ta seriozitate din partea nimanui.

| Kyuubii explică (pentru Gicoboy):

BassHunter! Asta nu primeste ban pentru jignire? Sau primesc eu ca i-am spus individului de mai sus sa se duca sa dea cu capul de perete=]] Ia uita-te putin printre comentarii si vezi cate jigniri imi sunt adresate.

| Daydream a răspuns:

Se numeste sarut pasional...nu lins!

| Wehrmacht a răspuns (pentru Daydream):

Si daca vorbea de sex oral? Ala da sarut pasional...

| Nobody35 a răspuns:

straight face

| Kyuubii explică:

#facepalm. Fii atent! Du-te si da cu capu' de perete de 5 ori poate ti se trezeste neuronul, asa, dupa ce ai dat cu capu" de perete mai uita-te o data la intrebare si la raspunsul tau...Ia zi, ce parere ai?winking