Atât timp cât întreţine relaţii sexuale, şi îi vine şi menstruaţia, este femeie!
Şi eu nu mă refeream la ea, ci strict la femeile care rămân însărcinate.
Bună.
Cum să faci sex pe unde iese urina?
Doar acul încape acolo. . Prin uretră.
Pai penisul a intrat in a doua gaura ( nu stiu ce iasă pe acolo ). Totusi exista riscul de a ramane gravida?
Ai face bine sa mergi la medic, daca nu ai luat deja "pastila de a doua zi" si daca nu ai luat anticonceptionale inainte de asta.
Ia un test de sarcina, apoi mergi la medic!
Înseamnă că a băgat pe lânga himen. Deşi sunt confuză. Nu ştiu exact. Oricum dacă sperma a ajuns în vagin, sunt şanse de o sarcină. Depinde şi în ce perioadă a lunii te aflii.
Pai cum sa ramana gravida daca nu o lasat in ea lichid si nu o facut-o in vagin
Pai si daca nu a curs lichid de la prietenul ei inseamna ca nu are nimic fata nu are greturi nu se simte rau nu o doare burta are pofta de mancare
Pai prietenul meu mi-a spus ca nu si-a dat drumul in mine.
Nu la toate femeile apar greţurile. Sunt sarcini în care nu apar aceste simptome!
Când ţi-a venit menstruaţia ultima dată, şi cât te-a ţinut?
Luna trecuta cam pe la sfarsit. Si m-a tinut in jur de 5 zile.
Nuu. In noiembrie. Am uitat ca suntem in ianuarie. Pe la sfarsitul lunii.
Păi nu ţi-a venit în Decembrie. Ceea ce e o problemă. Ai şanse să fi rămas însărcinată cu lichidul preejaculator, care conţine şi el spermatozoizi.
Păi a mai avut loc un act sexual. In data de 24 decembrie. Tot neprotejat. Si nu am avut greturi sau alte simptome.
Nu vreau să te sperii, dar cel mai bine la 21 de zile de la primul contact, să faci 3 teste de sarcină de la firme diferite.
Pai daca testele imi vor arata ca sunt insarcinata, ce fac dupa aceea?
Sunt prietenul ei dupa parerea dumneavostra ce credeti ca poate fi?
Imi puteti spune clar si sigur. Dupa parerea dumneavoastra dupa tot ce v-am zis sunt sau nu insarcinata?
Dragilor, nu îmi pot da cu părerea aiurea.
Pot să zic că eşti şi tu de fapt să nu fii, şi pot spune că nu eşti şi poţi fi.
Poate să-ţi mai întârzie menstruaţia că ţi-ai început acum viaţa sexuală.
De ce nu aţi făcut cu prezervativ? Andrei, câţi ani ai?
linarkfts întreabă: