| adelinamex a întrebat:

:* Daca am un prieten(coleg) nu iubitlaughing... Si eu il plac enorm de mult.si din cate vad si el ma place pe mine. dar momentan nu sunt in oras. sunt plecata la matusa mea.cum ii pot spune pe mess ca il plac:S? ce ii pot spune? dar fara sa par proastaI don't want to seelaughing. sa ii spun cea ce simt pentru el. sau cum l-as putea face sa ma intrebe el ce simt pentru el? Dau fundita si voturii! :* plss help! tonguekiss

Răspuns Câştigător
| Mao a răspuns:

Dacă te duci la el şi îi spui "te plac." dintr-o dată, nu faci altceva decât să îl sperii, şi din păcate, nu te asigur că răspunsul va fi pozitiv chiar dacă te-ar plăcea. Cel mai bine ar fi ca, subtil, să aduci vorba despre asta. Sau să deschizi subiectul "prietenă" în aşa fel încât să pară doar o întrebare inocentă, fără scopuri ascunse. Un pic, un pic, va bănui el ceva, că poate îl placi sau aşa, însă nu va fi sigur. Va considera gândul ăsta unul trecător, şi probabil îţi va răspunde. Dacă te place, te va întreba la rândul său dacă ai prieten, şi aşa îi vei putea spune că "nu, dar plac pe cineva". Voi spune din nou. SUBTIL, îi vei descrie fizic şi psihic băiatul pe care-l placi (care va fi el). Dacă e băiat deştept, se prinde, dacă nu, ai făcut primul pas.
Şi în timp vei face lucruri care să-i afirme simplul fapt că tu îl placi. Îl vei ajuta la nevoie, îi vei vorbi (nu foarte mult, să nu îl stresezi!), îl vei invita în oraş. Sigur, dacă te place, de la un timp o va face şi el.
Dar cum am spus la început : nu îi spune dintr-o dată că îl placi! Nu pierzi doar o şansă, dar şi o prietenie, şi e păcat.
Aşteaptă. Până la urmă "iubirea e răbdătoare", nu? Baftă şi numai bine!

3 răspunsuri:
| Ramona1 a răspuns:

Nu pe mess e cea mai buna modalitate sa-i spui ca-p placi.Cel mai bine si cel mai potrivit ar fi sa-i spui totul in fata.Dar ai grija la momentul pe care ti-l alegi

| ignore a răspuns:

Poti astepta pana incepe sc.
sau macar poti sa il intrebi "ce parere are despre tine?" o sa isi dea seama la ce te referi si poate face el primul pas

| adelinamex explică:

Ms pentru ajutorul vostru! asa o sa fac cum mi-ati spus! :*:*