| AnaSury a întrebat:

Buna TPU.
Daca ati citit mica mea povestioara din intrebarea precedenta. daca nu cititi`o daca vreti...
Fostul meu prieten ma uraste, crede ca mi-am batut joc de el. m`a si amenintat. dar eu tot nu pot sa fiu suarata pe el.
dar nu e adevarat ca nu il iubesc, nici nu stie el cat de mult il iubesc...
ma rascolesc si amintirile.
Ce sa fac sa il pot uita? ca sa ma ierte nu are rost. am ajunge oricum la aceeasi problemasad. El cat a fost cu mine era mai mereu suparat. asa ca nu are rost sa ne impacam. ii urez sa gaseasca o fata care sa ii arate cat de mult il iubeste.
Mie spuneti-mi cum sa fac sa il uit?
E exclusa varianta sa ies cu un alt baiatwinking

Răspuns Câştigător
| Nobodyy a răspuns:

Timpul vindeca orice rana. Stiu ca e greu. dar daca il iubesti va trece cam greu.Nici nu este nevoie sa iesi cu un alt baiat.Prieteni iti vor fi de mare ajutor.Iesi cu ei in oras, stai cat mai putin timp singura si arunca orice amintire cu el. Pana la urma sunt atatia baieti pe lume.Sigur vei gasi unul mai bun care as te respecte si sa te iubeasca. Succes.~Yoni.

2 răspunsuri:
| Insomnii a răspuns:

Poti doar sa astepti timpul va vindeca totul credema...nu exista nici un alt tratament mai bun decat timpul.

| Patry a răspuns:

Deja isi bate joc de tine ca un dobitoc (scuza-ma dar asta e adevaru') cum adica te ameninta? Da cine se crede? Lasa ca o sa iti intalnesti adevarat dragoste si atunci cand iti vei aduce aminte vei rade. Pai nu mai are nici o putere asupra ta sa te ameninte. Suna-i pe parinitii lui si spune-le. Eu nu l-as lasa sa faca asa ceva cu mine. SINCER!