anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă cineva vi-ar spune : "Putem să ne iubim şi fără să fim împreună" ati accepta?[Tinând cont ca ati simtii doar o simplă atractie ]

Răspuns Câştigător
| NoName_7204 a răspuns:

Salut! Uite, daca cineva chiar ti-a propus asta iar tu te simti atrasa de el si doresti sa fii cu el atunci accepta-i propunerea. Nu vei sti niciodata cum vor evolua lucrurile si relatia dintre voi, poate ca pe parcurs se va razgandi si isi va schimba opinia in ceea ce priveste "relatia" dintre voi doi. Iti vorbesc din experienta proprie, deoarece relatia mea care deja a ajuns la 3 ani a inceput tot in aceasta maniera, cu banala "relatie fara obligatii" iar mai apoi totul s-a schimbat si am ramas impreuna.
Toate cele bune :*

7 răspunsuri:
| Anecherry a răspuns:

Da, clar, de ce sa refuzi o ocazie de a te simti bine? Nu stii pe viitor ce va urma, poate veti continua cu o relatie, sau poate ca nu.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu! Nici gand!

| rousz a răspuns:

Buna! Fiecare cu mentalitatea lui aiciwinking eu nu as accepta asta. Pentru ca uite un exemplu : dupa un timp nu se va mai intampla nimic, va plictisiti si el sau tu va gasiti un/o iubit/a da? sti cum sunt unii baieti mai tarziu vor rade si nu numai asta in special dar nu stiu eu nu as fi de acord. Acum depinde, fiecare face ce vrea cu viata lui si in primul rand gandeste-te la ce vrei tu si asculta-ti inima! mult succes

| Anecherry a răspuns (pentru rousz):

Nu mi se pare normal sa te consumi pentru ca cineva vorbeste, sau ca il doare de ce faci tu. Mi se par copilarii, si la urma urmei, lumea vorbeste nu pre poti sa-i inchizi gura. Cu cat iti pasa mai mult i cu cat arat asta mai ult, pe atat dovedesti cat de nesigura esti pe tine. Iar in situatia data, nu prea ai ce inima sa-ti asculti, ci mai mult simturile.

| rousz a răspuns (pentru Anecherry):

Da, cum am spus fiecare cu opinia luiwinking dar, dar ce ai ajunge daca si pentru celalalt si pentru un celalalt vei simti tot o simpla atractie? si nu are de ce sa se consume pentru ce-i spun eu ca nu are de ce, doar ca mi-am spus parerea cum ti-ai spus-o si tuwinking

| Anecherry a răspuns (pentru rousz):

Nu cred ca m-ai inteles. nu era vorba de tine, sau de raspunsul tau; ma refeream la oamenii care ar vorbi dupa, sau baietii care ar rade. exemplificatii din raspunsul tau.

| rousz a răspuns (pentru Anecherry):

Aha, pai se intelege altfel, scuze atunci