Stiu ca asta suna poate scarbos, insa roaga-ti iubita sa isi monitorizeze menstruatia, sa afle cam in a cata zi are ovulatia. Acum stim ca asta nu are data fixa si pot aparea erori, dar in functie de secretia vaginala, poti afla, de exemplu: pe parcursul ciclului menstrual, secretia vaginala are o culoare usor albicioasa cu o consistenta cremoasa/laptoasa, iar in perioada ovulatiei, e transparenta, asemanatoare albusului de ou crud.
La 3 zile dupa ovulatie, e totul ok si poti face sex neprotejat, pana atunci, in niciun caz.
Daca ai pus aceasta intrebare e clar ca nu stii cand este acel timp.Foloseste prezervativul.Este mai sigur.
Da, poate sa ramana gravida chiar daca nu ejaculezi in vaginul ei, daca ea este in perioada fertila!
Teoretic posibilitatea de a se forma o sarcina exista si nu poate fi omisa sau trecuta cu vederea, INSA CU O CONDITIE si anume DOAR daca sexul are loc in perioada fertila a ciclului menstrual sau daca ciclul menstrual este de tip NEREGULAT si din acest motiv nu se poate stabili momentul de producere a ovulatiei si nici PERIOADA FERTILA. Trebuie sa intelegeti ca sexul neprotejat daca nu este intretinut cu maxima atentie si responsabilitate poate genera multe dureri.....si nu doar de cap. Sanatate!
Da, este posibil sa ramana gravida din cauza lichidului preejaculator si daca este in perioada fertila.
Metoda cu scosul penisului este incredibil de ineficienta, deoarece lichidul prespermatic poate contine spermatozoizi. Iti zic din experienta, Daca metoda asta ar functiona eu nu as mai fi aici, scriind acest mesaj (pe bune, eu am fost un accident)
Logic ca poate ramene gravida mai ales daca nu stii ce faci, plus de asta va expuneti la boli cu transmitere sexuala.
Da,in general mai raman spermii vii din lichidul preejaculator din timpul actului sexual
linarkfts întreabă: