Dacă iubesc persoana cu care sunt în prezent cu adevărat și am intenții serioase și chestii d-astea, restul rămâne poveste.
Și da, i-aş spune actualei persoane cu care sunt ce mi s-a propus, într-o relație e nevoie de sinceritate, oricum nu m-aş gândi prea mult la asta, este irelevant.
Nu, evident, adică mi se pare complet egoist să te bagi și să strici relația actuală a fostului partener, dacă îl iubești cu adevărat îl lași în pui mei să fie fericit dacă relația cu tine n-a mers, dar dacă lucruriile ar sta diferit gen, să n-am o relație și fosta să-mi ceară să ne împăcăm, atunci da aș da a doua șansă relație.
Tu nu îl iubesti pe actualul, simţi alte lucruri pe care le confunzi cu iubirea. Dacă îl iubeai cu adevărat nici măcar în minte nu îţi puneai astfel de întrebări.
Din experienta iti spun ca relatiile cu fostele nu functioneaza niciodata, nu degeaba sunt foste.Nu te lasa influentat/a de "propunere"..acea persoana e trecut.Plus ca daca esti deja cu altcineva clar ca raspunsul e nu la impacare.Si eu unul da as spune iubitei daca ar vrea fosta sa ne impacam.Altfel ii dai mai multa incredere in tine daca ii spui ca ai refuzat-o cand te-a intrebat.Bafta!
Si actuala poate sa devina o fosta! Asa ca...
Trebuie vazut, cum ii spune lui inima asa sa faca, daca actuala scartie poate sa se intoarca la fosta..de ce nu?
Am aici o prietena care s-a casatorit cu fostul dupa ce ala se despartise de ea si se mutase la alta in casa...da ala cand s-a intors la prietena asta a mea...a venit cu inelul de logodna ...nu asa cu mana goala ca sa se impace... Acum sunt casatoriti si au si un baietel impreuna de 8 anisori!
Deci merge treaba...cand se vrea!
Daca iubesti pe altcineva ce rost are sa renunti si sa te intorci in trecut? Normal ca trebuie sa-i spui persoanei cu care esti in prezent, asta inseamna comunicare si incredere!