1). Despre barbatul Rac:
Barbatul Rac este politicos si galant, un fel de cavaler de moda veche. Tine foarte mult la siguranta, la familie si la valorile traditionale. Foarte pasional, este în acelasi timp destul de atent încotro îsi îndreapta pasiunea, pe care nu si-o manifesta de la început, fiindca, înainte de toate, trebuie sa aiba încredere în aleasa sa.
Este foarte usor sa-l iubesti pe barbatul Rac pentru sensibilitatea si simtul sau artistic, pentru subtilitatea si fantezia sa, dar e greu sa-i suporti nelinistile, frecventele si complicatele schimbari de stare sufleteasca, susceptibilitatea, santajul sentimental. Femeia de lânga el trebuie sa învete sa-i citeasca starea de spirit din semnale si atitudini: un bombanit morocanos poate însemna ca se simte respins si are nevoie de încurajare; daca devine cârcotas si certaret, înseamna ca se simte neapreciat si trebuie laudat; daca se lipeste de tine, înseamna ca are nevoie sa-l linistesti si trebuie sa-l mângâi.
Barbatul Rac are nevoie de dovezi de iubire, de fidelitate si cauta legaturile stabile. Tradarea îl raneste cumplit si chiar daca, în mod rational, o poate ierta, emotional nu o iarta niciodata. Sexualitatea lui nu este impetuoasa, este calda si bogata, plina de imaginatie si de senzualitate.
Barbatul Rac cunoaste si intuieste foarte bine femeia, stie cum sa o faca fericita, iar tehnicile sale erotice vizeaza fiecare particica din trupul partenerei.
Salut!
Si prietenul meu e rac . Trebuie sa fi foarte calda cu el, iubitoare si sa te arati intelegatoare. Sunt sensibili de fel si pun totul la suflet, eu fiind berbec.o fire mai impulsiva, uneori il mai supar si regret foarte tare . Se inchide in el si nu se arata suparat, chiar daca este.
In concluzie trebuie sa fii foarte iubitoare, sa-l alinti si sa fi dragastoasa. Sper ca te-am ajutat intr-un fel.
Te pup!:*:*
Racii au multa pasiune in ei dar sunt super sensibili ( eu sunt rac ). trebuie sa ai rabdare cu el, sai dai de inteles cal iubesti si tot odata sa nul faci sa se simta ciudat, app sunt super timizi cu pers pe care nu le prea cunoaste. Deci ai ceva de "muncit" pentru ai fi pe plac... Si inca ceva de specificat sunt posesivi si gelosi sa ia grija la aspectu asta. Sper ca te-am ajutat :*
Hei.am citit din pura curiozitate intrebarea ta si am vrut sa vad si raspunsurile deoarece si mie imi plc de un racmrg, sau mi-a placut.eu sunt scorpion.
vorbim ffff mult dar ne si certam.si doamne,daca ai stii cat de draguti sunteem cand ne certam,nu ma contrazice,sau daca o fc o face asa,sweet:*deci in concluzie
Racul este o persoana care iti face pe plac,e sensibil,e prea inchis in el, dar daca stii sa vorbesti cu el o sa vezi ca o sa tina ff mult la tine:*asa ca, fii tu insati:*
Pai eu sunt rac si prietenul meu e rac si fostul meu prieten tot rac a fost si m-am inteles super bine si cu fostul si cu actualul ma inteleg perfect...racii sunt sensibili,iubitori, familisti convinsi si sunt dispusi sa faca destule lucruri pentru persoana iubita si in schimb trebuie doar sa fiu iubitoare, intelegatoare si cel mai important DOAR A LOR
Buna si prietenul meu este rac si este adevarat la inceput era fff tandruimi trimitea mesaje frumoase si era si romantic dar au fost cateva chestii care l-au facut sa se inchida in ei, uneori am senzatia ca nu ar tine la mine, si nu stiu cum il pot face sa fie ca la inceput. Cine imi poate spune mai multe despre raci.
nitzaroberto întreabă:
anonim_4396 întreabă: