WOW da ce te intereseaza daca mai esti virgina sau nu? e acum cam exagerezi cu intrebarile mai ei si o pauza de masturbare eu acum nu zic sa exagerezi dar nici sa nu faci deloc potrivitbafta:* si cred ca sar potea sa nu mai fi virgina daca te masturbezi cu un vibrator sansele sunt de 1% cred. iar sansele sa mai fi sunt de 70% oricum ce conteaza atata daca esti virgina sau nu mrg.macar da-mi si mie o fundita ca team raspunsdaca team folosit vreun pic.:-s
Buna.Esti virgina pana ai act sexual cu un partener.Si daca intrebarea a fost la misto, imi pare rau pentru tine ca te plictisesti.
pa, pa.
Da, pana vei avea contact sexual cu un partener (indiferent de sexul partenerului si de tipul de contact sexual).
Normal asta daca nu`ti introduci in vagin anumite obiecte degetele de la mana si mai stiu eu, dar excitandute la clitoris e ok oricine se masturbeaza NU e o rusine!
Oricine se masturbeaza, nu e o rusine? Si unu la mana, nu, nu am zis eu asta, a zis adolescentul. Si doi la mana, eu una nu ma masturbez, are cine sa ma satisfaca. Nu ma injosesc la faze din astea, nu m-am masturbat in viata mea, nu o fac si nici nu o voi face. Tine si de respectul pentru sine chestia asta.
`Aoleu`da`cati-ani`ai`mai`fata?
Ati`innebunit`cu`o`masturbare`
Scuza`ma `fetito`dar`esti`nebuna de`a binelea`
`auzi daca ''ma masturbez'' `du-te si invata` sau daca pui intrebari zi' `v'a plaqt la scoala` of ``