21,iar viata sexuala am inceput-o la 15.6 ani o faceam cate 20 + min. habar n-am ce s-a întâmplat.
Este cazul sa discuti cu un psihoterapeut sexolog specializat pe probleme de dinamica sexuala. Sanatate!
Nu te speria. Un act sexual normal trebuie sa dureze 5-7 minute. Daca dureaza sub 5 minute este nesatisfacator, iar daca dureaza peste 7 minute este prea mult si obositor.
Depinde.mie imi placea cand dura mult..si o satisfaceam si pe ea..nu stiu ce s-a întâmplat..cred ca am o problema, am facut-o cu o fata care m-a excitat corpul ei rau..si dupa ma masturbam cu gândul la ea și ma terminam destul de repede.tin sa cred ca sufăr de supraexxitare..sau cum se zice.
Posibil, incearca sa te masturbezi cat mai rar si sa prelungesti timpul pana la ejaculare(edgeing). Si sa vorbesti cu ea, ea trebuie sa fie intelegatoare.
Dupa cum am banuit, 5 minute de sex si gata, crezi ca ai satisfacut o femeie doar pentru ac tu te-ai terminat. halal partida de sex!
Si te mai miri de ce nu stau fetele cu tine... de aia, ca nu ai habar cum sa le satisfaci o fata sau poate nu ai cu ce, daca ai un cuculet mic doar.
00Andreea008 întreabă: