| CяysƧ a întrebat:

Buna TPU daca mai tineti minte ca am avut un prieten de care m-am despartit, dar ne-am impacat, am gresit si ma ietat, dar acum cateva zile i s-a parut ca i pun parte unui tip si ne-am certat iar sad el s-a bagat pe cea mai buna prietena de-a mea unii spun ca e din ambitie si mi se pare logic fata nu e nici frumoasa nici buna. Noi ( el si eu ) avem acelasi program la scoala, dar ea e de dimineata deci nu ne vede nici nu prea isi vorbesc ce a fost intre ei doar un pupic pe obrazhee hee. Marti ne-am jucat si m-a luat in brate de mai multe ori, Miercuri in timp ce ne jucam ( adica ne alergam ne bateam in gluma ) cu motivul ca i-as fi stricat freza m-a luat de de mana ma bagat in toaleta baietiilor m-a tinut strans in brate si cat pe aici sa ma si sarute. Dupa ore ne-am jucat adevar sau provocare in 2 eu l-am intrebat daca e adevarat ca sta cu fata aia din ambitie el mi-a spus ca tine la ea si m-a intrebat daca e adevarat ca inca mai vreau sa fiu cu el m iar eu i-am spus ca vreau, dar sa o luam ca pe un joc. Nu stiu ce a fost in capul meu cand am spus asta. Deci pana la urma ce vrea de la mine? crying DAU FUNDA PENTRU CEL MAI BUN RASPUNS JUR!

Răspuns Câştigător
| mutzy211 a răspuns:

laughing tare, adolescentii astia...Eu cred ca inca tine la tine si te vrea inapoi.Succes

5 răspunsuri:
| Dannys1 a răspuns:

Aceasi parerehappycred ca te iubeste si vrea sa stea cu tine iaras'i

| Reek54 a răspuns:

Daca nu ar fi tinut la tine...
nu s-ar fi comportat asa (strangeri de mana, imbratisari.)
Deci eu cred ca te vrea inapoi. tongue

| Crisu a răspuns:

Nu vrea sa recunoasca dar din ambitie e. Aspectul fizic nu conteaza asa de mult daca ti la o persoana, dar ei nu sunt de mult timp impreuna si el deja tine la ea? Imposibil! Lasa-l in pace si nu-l mai baga in seama ca sa vada ce pierde daca e orgolios si daca deja incearca sa te inlocuiasca. Fata cu care e el acum iti e prietena? Nu! Daca iti era prietena, acum nu era cu el.

| anutza_2917 a răspuns:

Eu cred ca are nevoie de tine te iubeste eu cred ca ar fi bine pentru amandoi sa ramaneti impreuna e evident ca voi va iubiti succes

| IиоcзитKid a răspuns:

Sincer... pariez pe ce vrei tu ca inca te iubeste dar vrea sa te faca geloasa, probabil ca vrea sa vada daca il iubesti si tu!
stii cum sunt baietii. au niste figuri in cap si cred ca totul pe lume e a lor.[scuze pentru baieti] dar majoritatea asa sunt!
eu zic sa nu ii mai dai atata atentie si ai sa vezi ca tot el o sa vina la tine! crede'ma mi s-a intamplat!
SUCCES oricum!