Iti urmaresc intrebarile de ceva timp.
Sincer eu cred ca te place si tu, dupa atatea semne primite din partea ei, ar trebui sa iei ceva masuri! Scuze pentru romanul care urmeaza, dar incerc sa te fac sa vezi ce ai de pierdut.
Uite cam ce am facut eu eram cea mai buna prietena a unui baiat din scoala.
La un moment dat, i-am spus ca as avea de zis ceva, dar sa imi promita ca nu se va schimba fata de mine si mi-a zis ca nu.Mi-era frica de faptul ca nu vom mai fi nici macar prieteni. El cam banuia ca imi place de el si nu il vad doar ca pe un bun prieten si dupa ce i-am zis ca incep sa il plac se purta mai frumos cu mine, desi mi-a zis sa nu ma supar pe el pentru ca nu imi corespunde sentimentelor.
Dupa o luna, intr-o zi cand ieseam pe afara doar noi doi (nu ne vedem tocmai des) mi-a zis ca s-a gandit toata ziua la o chestie : aceea ca incepe sa devina sentimentele reciproce.
A durat ceva pana sa imi fac curaj sa il sarut, ca dupa el puteam astepta mult si bine.
In povestea asta, tu esti ca el.
Orice ti-ar raspunde ea, tu o sa-i fii alaturi oricum.
Nu ai ce sa pierzi daca i-ai spune ce simti, doar sa nu fie tocmai "profund" pana cand se obisnuieste cu ideea.
Ea tot timpul va stii ca are pe cine sa conteze, ca ii vei fi alaturi [acum nu in sensul de catel al ei, sa faca ce vrea cu tine].
Nu lasati relatia de prietenie la care ati ajuns pana acum, sa se raceasca! Si nu ii face insinuari multe.
Sper ca te-am ajutat!
E destul de complicat sa stii. Mai bine mai astepti ceva timp, poate iti vei putea da seama daca ea te considera doar un bun prieten sau chiar te place. Din cate spui tu aici, eu cred ca fata asta chiar de place.
Cred ca fata te place si ar vrea sa fie cu tine dar sfatul meu e sa o iei asa mai incetisor
Pai...eu cred ca te place. Am avut si eu o intampplare asemanatoare dor ca atunci cand i-am spus ca il plac el a zis ca vrea sa fim doar prieteni.Te sfatuiesc sa vorbesti cu ea face to face
Buna!
Dupa spusele tale, sunt sigura ca veti putea avea o relatie, deci fa-ti curaj si spune-i undeva ce simti.
O zi buna!
Fata te place sigur, nu cred ca te-ar vrea doar ca prieten in sensul clasic, daaaar trebuie sa actionezi cu grija si incet. Poti sa te vezi cu ea, dar fa totul in timp, treptat. Poti s-o intrebi daca i place de tine ca prieten sau mai mult.
Bananacantareata87 întreabă: