Ar trebui ca baiatul sa doreasca sa o aiba cu adevarat in viata lui, sa lupte pentru ea, sa-i arate acest lucru.Cuvintele nu inseamna prea mult, faptele sunt cele importante. Daca el ii va arata cat de importanta este fata pentru el, eu cred ca inima fetei va simti iarasi iubire.Depinde cat de orgolioasa este si cat de mult a simtit inima ei ca iubeste.
Hei! Inima fetei bate ca asa e normal.Dar nu mai simte la fel.Acum depinde cat de orgolioasa este fata. Poate sufera ca a fost respinsa, ca baiatul de care era indragostita nu a vazut ca e speciala. Poate ca mai este indragostita dar nu-l mai vede cum il vedea la inceput. Poate ca a renuntat la a se gandi la cineva care nu o merita.Sunt multi de poate.Numai inima fetei poate da raspunsul la intrebari.
Ar trebui ca baiatul sa doreasca sa o aiba cu adevarat in viata lui, sa lupte pentru ea, sa-i arate acest lucru.Cuvintele nu inseamna prea mult, faptele sunt cele importante. Daca el ii va arata cat de importanta este fata pentru el, eu cred ca inima fetei va simti iarasi iubire.Depinde cat de orgolioasa este si cat de mult a simtit inima ei ca iubeste.
Stii cum se zice? cu rusinea mori de foame... fata vazand ca nu ii dai atentie o fi crezut ca nu o placi si este posibil sa o fi lasat-o balta, eu zic sa incerci sa discuti cu ea nu cred ca te-a uitat asa repede. Sper ca ti-am fost de folos :*