| mariuscdrz a întrebat:

Daca prietena mea inca tine legatura cu fostul ei, desi ea zice ca nu il mai iubeste si ca nu are nico treaba cu el, ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Florin0012 a răspuns:

E clar că încă ține la el, prietenie unde a fost cândva sentimente nu există. Te minte, încă îl iubește. Dacă ea le tine te iubește cu adevărat spune-i să nu mai vorbească cu el de loc și să îi dea pace, spune-i că ești gelos și că nu ți se pare normal să vorbească cu el dacă nu îl iubește asa cum zice ea. Și dacă te înțelege și termină cu vorbitul ăsta cu fostul' atunci înseamnă că te iubește și îi e frică să nu te piardă, dacă nu vrea să te înțeleagă e total invers.

6 răspunsuri:
| Nicky29 a răspuns:

Marius dacă zice ca nu mai are nici o treaba cu el și încă mai tine legătura cu el te duce de nas. Părerea mea e sa îl suni pe ăla sa îl interebi ce treaba mai are cu iubita ta.Și spune-i iubitei ca te deranjeza și sa înceteze sa mai vb cu el dacă vrea sa aveți o relație linistita.

| Adry05 a răspuns:

Eu mai stiu persoane care mai tin legatura cu fostii fara sa aiba vreo intentie. Ori au fost prieteni si au incercat o relatie care n-a mers si au decis sa ramana in continuare prieteni, ori au avut o relatie speciala si au inca chestia asta de a-i vrea binele celuilalt. Poate ea se gaseste in una din categoriile astea. Exista riscul bineinteles si inca sa-l iubeasca si sa zica asta s te linisteasca

| Violleta2022 a răspuns:

Sa-i ceri in mod prieteneste sa rupa orice legatura cu el.

| Miriamj a răspuns:

Ai 2 variante : ori să te despărți de ea ori să îi interzici să mai vorbească cu el.
Nu există prietenie după dragoste, sigur îți ascunde ceva

| mariuscdrz explică (pentru Miriamj):

Iti multumesc de sfat, acum stiu ce am de facut si cred ca am sa ma despart de ea. O curva ca aia nu merita sa fie iubita. I am zis sa inceteze sa vorbeasca cu el, dar ea tot continua sa i de a mesaje...

| AndradaGogan a răspuns:

Fa sex cu prietenu ei sa ii arati cine e alfa