| CrazzyDoll_9353 a întrebat:

daca prin anumite gesturi si prin comportamentul meu ( uneori gresit ) am facut o persoana ( fostul iubit sau actualul, nici eu numai stiu sad ) sa se raceasca de mine, cum ar fi bine sa procedez sa fiu si eu rece si indiferenta cum face el animite ori sau sa incerc sa ma reapropii de el si sa fiu mereu dulce si buna? sad dau funda :* multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| anageorgescu a răspuns:

Nu am inteles daca voi mai sunteti sau nu impreuna. Daca stii ca ai gresit si daca il iubesti, probabil cea mai buna cale e sa fii cum ai spus tu, dulce si buna. Daca si el tine la tine va sti sa aprecieze. Iar daca totusi va ramane indiferent, macar ai facut lucrurile bine si tot ce puteai ca sa ii arati ca e important pentru tine.
Asa nu vei avea regrete mai tarziu. Nu cred ca are rost sa fii indiferenta si rece cu cel pe care il iubesti, mai ales voit.
Succes!

3 răspunsuri:
| Princess_5617 a răspuns:

Fii cu nasul pe sus, si fa te ca nu l bagi in seama...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, eu zic sa fi in continuare buna cu el si sa incerci sa te apropi de el pentru ca pe urma va crede ca nu iti pasa de el ( si daca amandoi va indepartati unul de altul pe urma o sa va despartiti! ) Deci vorbeste cu el si intreba-l de ce se comporta asa cu tine, si daca ti la el incearca sa iti schimbi defectele, Asta este parerea mea! Succes! fundita? puppy dog eyes

| Pufiiix a răspuns:

Ar trebui sa fi si tu mai dulce cu el pentru o perioada sa vezi daca isi revine, daca nu iti sugerez sa te desparti de el

sper ca te-am ajutat kiss