Daca el nu te vrea in viata lui atunci tu de ce sa-l mai vrei? Daca te ignora atunci poti juca si tu acest joc si ignora-l.
Bună,
Cred că înseamnă că își dorește să te excludă din viața ta. Mă gândesc că îl deranjează prezența ta întrucât i-ai greșit cu ceva. Sfatul meu este să încerci să porți o discuție cu el în care să afli ce este în neregulă și cu ce poți îndrepta lucrurile. Noi nu putem să te ajutăm în niciun fel dacă tu nu îți rezolvi conflictele cu el.
Hmmmm se comporta asa pentru ca nu-i pasa de tine ori e un tip inteligent si te pune la proba, sa vada cat rezisti... daca as fi in locul tau i-as spune tot ce cred sa vad reactia lui si daca tot nu rezolv nimic nu are sens sa raman cu asa o persoana. Sper ca te-am ajutat
Este posibil ca tu sa ii fi facut ceva, daca nu atunci sa fi auzit ceva despre tine cu referire la el care sa-l determine sa adopte un astfel de comportament. Altceva nu vad ce ar fi ori ai facut tu ceva ori a auzit probabil barfe ca i-ai fi facut ceva pe la spatele sau.
Incearca sa afli de la el ce anume il determina, spune-i ca macar atat vrei sa isi explice comportamentul, si daca afli poti rezolva/transa problema pe loc.
Poate se comporta asa dintr-o data fiindca poate cinava a zis ceva minciuna despre tine si acum nu te mai suporta.Asta ar putea fi o varianta.
Poate i-ai facut ceva. dar daca nu i-ai facut poate a aflat ceva despre tine de la un prieten, si din cauza asta se comporta cu tine asa. Sau poate te-ai bagat cu cineva si el sufera si te ignora. Funda?