anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca un baiat mi-a bagat degetul in vagin m-a dezvirginat? Chiar imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Am fost la o prietena ca a fost ziua ei si am fost cu prietenul meu cu care stau de 8 luni. Am mers intr-o camera si am inceput sa ne sarutam etc. dupa mi-a bagat foarte putin degetul in vagin si asta fortat. pentru ca eu nu am vrut.Nu mi-a curs sange si nici nu m-a durut dupa. Nu vreau sa ma dezvirginez de acum. P.S am 15 ani! Oare mai sunt virgina sau nu? Va rog dati-mi rasp :*

Răspuns Câştigător
| nicaruaga a răspuns:

Virginitatea in opinia mea este ceva mult mai mult psihic decat fizic. crede-ma, dupa ce vei face sex prima data va fi un impact psihic mult mai mare decat fizic. revenind la subiect si ca sa merg strict pe subiect:
1. da, mai esti virgina, stai linistita. atata timp cat nu ti-a rupt himenul esti virgina, iar un deget nu prea e suficent pentru asta
2. eu m-as desparti de el in locul tau. daca nu s-a oprit acum cand tu dadeai de inteles ca nu vrei asta, e clar ca nu va tine cont cam niciodata de ce vrei tuwinking

totusi morala pentru tine: ESTI VIRGINA!winking

| byby2356 a răspuns (pentru nicaruaga):

Referitor la punctul nr 2: Crede-ma ca nu stiu ce sa fac... Am vorbit cu el despre subectul asta. Adica vorbim mereu. I-am zis de la bun inceput de cand ne-am combinat ca daca el sta cu mine doar ca sa ma foloseasca mai bine sa-si ia gandul. si sa o lasam asa pentru ca nu are rost sa ne combinam in situatia de fata. I-am zis ca eu nu vreau sa pierd virginitatea de la varsta asta. Nu mi se pare o varsta potrivita pentru a iti incepe viata sexuala. Ultima data am vorbit despre asta ieri si i-am zis ca daca eu nu vreau si nu sunt pregatita sa fac pasul asta de ma tot preseaza atat? L-am intrebat care e motivul pentru care sta cu mine. I-am spus ca am impresia ca el sta cu mine doar ca sa se culce cu mine. Si mi-a zis ca ma iubeste si vrajeli de astea. Si ca daca statea cu mine doar pentru chestia asta pana acum se despartea de mine, numai statea cu mine 8 luni. A spus ca sa incerc sa-l inteleg ca e si el baiat. Eu i-am zis daca vrea sa ma astepte bine... nu, sa-i fie de bine. cu toate ca tin la el, dar asta e. Mi-a spus ca o sa ma astepte pentru ca ma iubeste. Si am fost de acord sa ramanem impreuna.

| h3r a răspuns (pentru byby2356):

Să-i fie de bine...păi uite că i-a fost!

| Dlkee a răspuns (pentru byby2356):

Cati ani are el?

| byby2356 a răspuns (pentru Dlkee):

18

Baietii astia de la 17 in sus au nevoie de p*izda sad Daca tu nu vrei sigur se va duce la alta.

Timp de 8 luni de zile nu s-a dus desi am refuzat de cate ori a venit vorba. Dar sa vedem de acum incolo

De unde sti tu ca nu s-a dus? Doaar n-oi vrea sa vina la tine sa-ti zic "iubito, pentru ca tu nu vrei sa facem s*ex, m-am dus la alta care a vrut " oh go on

Mda ai dreptate big grin

16 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Bună!
În primul rând, să fii virgină înseamnă să nu fi avut nicoodată UN CONTACT SEXUAL, adică să nu te fi penetrat niciodată. Altele, ca de exemplu băgatul degetului în vagin, duce eventual la ruperea himenului, ceea ce nu înseamnă că nu mai eşti virgină. Oricum, în cazul tău dacă ţi-a curs sânge şi nu te-a durut înseamnă că himenul tău e intact.

| Adry05 a răspuns (pentru Adry05):

Dacă nu ţi-a curs sânge * pardon. happy

| grab a răspuns:

Poti sa te autoexaminezi cu o oglinda sau sa rogi o prietena. Nu e nicio rusine, dar macar stii un lucru.

Sa nu il mai lasi altadata, tine-ti doar genunchii stransi si o sa cedeze el daca e domn. Daca e taran => TIPA TARE!

| C26 a răspuns:

Buna.
Daca ti-a bagat putin esti virgina. happy
Doar daca se rupea himenul si iti curgea sange, atunci nu mai erai virgina.
Sau daca intretineai relatii sexuale cu el, si chiar daca nu se rupea himenul atunci nu mai erai virgina.
Dar nu iti face griji esti virgina :*
Te pup.

| Florrentina14 a răspuns:

Doamne da' cum poti sa spui "nu am vrut." Daaca nu deschideai tu picioarele el nu avea cum sa bage degetul! Nu cred ca te-a dezvirginat.

| intelboss a răspuns:

Depinde dar cel mai sigur esti virgina normal daca nu ti-a curs nici sange si a bagat doar foarte putin...si daca esti sigur ca ai fost virgina e ok...si bravo ai grija sa nu te dizvirginezi pana la 18 daca ai reusit sa ramai pana la varsta asta bafta bravo

| Actaar a răspuns:

Baga o bidinea acolo si vezi pana unde intra.
Daca intra pamatufu' esti ok.
Daca intra pana la maner nu prea...

| IonutzZzZz2001 a răspuns:

Stai linistita scumpo esti tot virgina...doar cand o sa ai un contact sexual nu o sa mai fi virgina