| yyy0913 a întrebat:

Daca un baiat pipaie o fata ce inseamna?

21 răspunsuri:
| Cosminovici18 a răspuns:

Inseamna ca o iubeste asta in cazul general dar in cazul particular ca sa-i spun asa o pipaie din perversitate(obsesie)laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vrea sa bucure bursucul ce altceva sa insemne

| єχcєєℓ a răspuns:

Înseamnă că vrea să își potolească dorințele homosexuale.

| h3r a răspuns:

Cum la voi nu se pune problema de atingeri, atunci rămânem doar la pipăit la școală și mai ales mâna pe fundul fetelor.
Nu-i mai lăsa.

| ywar a răspuns:

Foarte bine, sa te pipaie. Pai nu va pipaiti voi adolescentii tot timpu' si de invatat mai usor. Peste tot - prin parcuri, prin baruri, pe strada [imi place ca el nu se rezuma la cateva gesturi si ii mai pune si mana pe fund in public pe sistemul "vedeti ce pipai eu si voi nu aveti ce am eu]
Pipaitul in dormitor, in intimitatea caminului etc. Toti baietii pipaie fetele ca inteleg prin asta ca este supremul gest de romantism. In realitate este un gest de topism si de nesimtire crunta. eu nu as iesi cu un bait care ma pipaie [de ex pe fund si mai testeaza si cu degetul daca o mai are la locul ei]. Imi cer scuze ca sunt mai dur dar ma enerveaza gesturile astea in public.
Cred ca ti-am raspuns oarecum...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca vrea sa o ****!

| kteichd a răspuns:

Ca ii place corpul fetei.

| Raiiiisa a răspuns:

Insemna ca vrea si el sa simta o forma apetisanta, o piele fina si catifelata, depinde ce factezii mai are.

| Captoresque a răspuns:

Înseamnă că vrea să mănânce un ciolan cu fasole.

| Fayree a răspuns:

~ Vrea lucruri intime, vrea sa existe o relatie intre voi... asta inseamna ca e de bine. Dar daca e vreun nesimtit te sfatuiesc sa-i tragi o palma dura :*.

| JohnCena02 a răspuns:

Ca vrea sa te futălaughing))

| Andrey3oo7 a răspuns:

Ori ii palce de tine (in caz ca esti fata) ori pur si simplu pipaia banca si a ajuns la tine laughing( nu o lua in nume de rau era o gluma proasta.)

| adrianarp a răspuns:

Daca esti intr-o relatie cu el si dupa cateva zile sau saptamani (nu o luna) te pipaie inseamna ca e pe interes si ca nu te iubeste...
Daca sunteti doar prieteni si te pipaie inseamna ca arati bine, ca esti frumoasa (Asta considera el) si din asta a recusr la acest gest...ai forme si vrea sa le simta din moment ce el te considera frumoasa...:**

| teateutza a răspuns:

Ca e mitocan si in cel mai rau caz obsedat

| NoNameInAction a răspuns:

Vrea Se. Sa aiba o relatie mai serioasa; P

| Otils a răspuns:

Inseamna ca fata e o proasta si il lasa sa isi bata joc de eawinking

| stragery a răspuns:

Deci cand te pipaie un baiat sigur ai place de tinelaughing dar nu toti baieti pipaie, doar genu de aia nesimtiti...

Ati dau un saftlaughing daca cineva te pipaie dai o palma

| Adrian_Cosmin_1995 a răspuns:

Salut! Un baiat pipaie o fata pentru ca ii place de ea sa nu ii lasi sa te pipaie.Baietii pot fi pe scop si doar atat. Scucees! Funda?

| cryaotic a răspuns:

Pai dupa cum spune cartea mea de specialitate despre pipait, cerurile se vor sparge si atunci un unicorn fara corn, va cobora la voi si va vomita un curcubeu.laughing

| gaina007 a răspuns:

Inseamna ca vrea sa te ****!happy Ce e asa de greu?

| nunuboss a răspuns:

Pai is baiat si pot sati zic..ca daca pipai o fata imi place de ea..si un baiat are nevoie sa mai fie stimulat...nu este obligatoriu ca sa faca sex doar ca asa sunt baietii...doar ca cei controlati sunt ff putini..in lume asta numai disperati sexuali sunt