Da inteleg. desi nu pare deloc, e dragut si foarte de treaba, doar ca a cam dato-n bara cu intrebarile... cred.
Tu stii ce vrea, de la noi vrei doar o confirmare. Astfel de intrebari se pun daca vrei sa ademenesti pe cineva intr un joc erotic.A vrut sa vada cum reactionezi si poate norocul il facea sa obtina ceva de la tine.
Precizez ca, noi doar ne uitam la un film... cand a zis ca *ce ai face daca tear prinde parintii cu mine in pat?*
Nu sti deloc sa vorbesti, nu prea am inteles nimic.
Ori nu intelegi tu.
Deci!, un baiat m-a intrebat:
- cum as reactiona daca ar intra peste mine in dus?
- daca am fi noi doi in pat si near prinde mama ta ce ar zice? cum ar reactiona? (apoi l-a intrebat eu...* noi ce faceam in pat?, si miar raspuns ca ne uitam la un film ceva. si ca am o minte bolnava.)
Inteles?
- cum imi place sa sarut?
Acum am inteles
Ma bucur
Draga mea,
Acest baiat nu stie cum sa-ti mai atraga atentia ca are o simpatie fata de tine.
E clar ca urmareste ceva. Nu iti pune intrebarile astea doar sa se afle in treaba.
Ar fi bine sa gasesti raspunsurile de la el, trage-l de limba, de ce atatea intrebari cu subinteles.
La inceput a zis sa ne punem intrebari asa de plictiseala sa treaca timpul... si faceam cu randul, osdata eu odata el... eu pana ma gandea ce intrtebare sa-i pun radea. iar el una imediat dupa ce raspundea la intrebarea mea, imi punea si intrebarea
Nu stiu daca ai inteles ce vreau sa spun.
Am inteles.
A vrut acel joc sa vada ce gandesti despre el, si sa-ti dea de stire ca te place.
Probabil s-ar fi asteptat si el la niste intrebari mai personale.
Posibil
Simplu ti-as ca cu ce am la indemana in tine., faza cu parintii e naspa si nu e de dorit...
Adica prietenul tau te iubeste si ii arde de babardit si vrea sa vada daca esti de acord de cu el(si vrea s-o faca la tine de aia te intreaba de parinti ca sa nu prinda) Bafta cu noul tau iubit!
Wtf? 0. nu sunt cu el... si daca ar fi asa cum zici tu, nu stiu... tot ma ruga sa merg la el. *la un film *
Cel mai probabil ca te place. Daca mie mi-ar placea de o fata si as intreba-o acestea, as vrea sa raspunda ca m-ar lua si pe mine in dus cu ea, asta ar vrea orice baiat cred...