| Ciux a întrebat:

daca vreau sa ma combin cu cineva ce intrebari pot sa pun, dar nu dati " vrei sa te combini cu mine? " plz

12 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Scoate-o la un restaurant, comanzi multa mancare, apoi ii zici ca te duci pana la baie si pleci acasa laughing o lasi pe ea sa faca munca patriotica! Sigur se combina cu tine dupa aceea

| Anonym2013 a răspuns:

laughing) scoate-o la un suc, plimbare prin parctongue...intrebi daca ar pr. daca ar vrea sa aiba. etctongue

| wolfheart a răspuns:

Cel mai bine merge
vrei sa fii iubita mea?
imi pace de tine vrei fii cu mine?
te iubesc si vreau sa fim ceva mai mult decat prieteni.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Nu cred ca exista o formul de adresare magica.Doar experimentand in ani de zile reusesti sa simti cam ce sa spui, cui, cand si cum.Succes.
Din experienta mea am ajuns la concluzia ca toate aceste ''vrajeli'' nu prea mai merg in ziua de azi.Bine poate merg la fete, dar nu si la femei.La femei trebuie sa fii putin mai hotoman

| Different69 a răspuns:

Intra in vorba cu ea si totul va decurge de la sine. Intreab-o/intreaba-l daca are iubit/ iubita, ce ii place sa faca etc. incearca sa aflii cat mai multe despre el/ea si isi va da seama ca vrei ceva cu el/ea.

| irrumator30 a răspuns:

Vrei sa fii iubita mea? merge mai bine decat fraza cu combinatul... suna mai elevat si mai frumos

| SecretLady91523 a răspuns:

Daca vrei cu adevarat sa o impresionezi:

http://www.youtube.com/watch?v=yiLX2dXTScE

http://www.youtube.com/watch?v=AbI5Tkv7huo

nu ai cum sa dai gres cu asa ceva!

Eu te sfatuiesc sa nu incepi cu faze gen:Ai vrea sa ai prieten? Vrei sa te combini cu mine? +alte alea...mi se par penibile. Sper ca te-am ajutat. Take care:*

| lucian1231 a răspuns:

Incearca sa o abordezi usor sa fii prieten cu ea scoateo la o plimbare fii alaturi de ea si daca te iubeste o sa-si dea seama ca vrei sa te combini cu ea dar daca nusi da seama ia si "ataca" usor si daca accepta tot ce faci tu (aprecieri, sa-i spui ca e frumoasa ca arat bine etc) nu o sa mai fie nevoie sa o mai intrebi o sa vina de la sine
:->

| clicksnap a răspuns:

Vrei sa fi cu mine, sa te combini cu mine, sa fi prietena mea. Fratilor, daca iesi cu ea si petreceti timp impreuna, faceti lucruri impreuna va vizitati etc... o sa fi intr-o relatie cu ea fara sa-ti dai seama, si fara sa mai pui astfel de intrebari stupide...

| AGOR a răspuns:

Depinde de ce fal de persoana ie daca ie o persoana agitata energica si mai popolara intreab-o asa (veri sa fi cu mine) isa daca ie o persoana mai retrasa si mai cumintica intreab-o(vrei sa fi iubita mea). MULT NOROC.

| Necrophilia a răspuns:

Vrei sa fii soricata mea?" laughingrolling on the floor)

Răspuns utilizator avertizat