Daca il iubesti chiar merita.gandeste ce simti, imagineaza-ti viata fara el, vezi ce simti astfel vei intelege daca il iubesti sau nu! A si inca ceva, un sfat nu o face cu el...e posibil sa te foloseasca, sau chiar daca intentionezi sa o faci da-i de intenteles la inceput ca nu ca sa vezi cum reactioneaza. Enjoy!
Si inca ceva... De multe ori am vrut sa renunt la el, desi il iubeam si il iubesc, numai ca sa nu mai suferim, si nu m'a lasat. Tot insista spunand ca ma iubeste si mi-a zis ca nu o sa scap vreodata de el si ca o sa fim impreuna cu el mereu.
Ce fac? Cum sa procedez? Continui asa in secret sau nu? Merita, nu merita? Ce parere aveti?
Daca il iubesti, din pacate, trebuie sa suporti dorintele lui. ideea e ca, oricum pana la urma se va afla si (logik.nu va mai fi secret). e ff bine ca te-ai descarcat pe net, insa te-ar ajuta mai mult sa ii zici mamei tale de acest lucru sau unei prietene foarte apropiate, de preferat mai mare. voi nu va intelegeti din cauza ca sunteti pe cai diferite. opinia mea este ca ar fi mai bine pentru aman2 sa va comb cat mai repede, in secret sau nu. daca voi sunteti hotarati sa va incepeti viata sexuala inseamna ca e ceva serions insa voi nu va dati seama de acest lucru.
Eu chiar te inteleg pentru ca st si eu km in aceeasi situatie...adica st q cineva dar il iubesc p fostul meu.Cea mai proasta parte din toata trebuie e k ei 2 se cun sh nup sa vb decat q actualu desi mi-as dori sa vb q fostul.Si ma simt sh mai prost k eu am fost cea care a incheiat relatia sh tot eu vreau acum sa o reincep mai ales ca am confirmarea dl el k ink ma iubeste si nu m-a uitat
linarkfts întreabă: