Parerea mea e k sentimentele pot trece si repede si usor depinde de la caz la caz.dar cred ca daca tot v-ati despartit ar fi mai bine sa o lasati asa.pentru ca daca o apucati pe drumul asta la fel veti merge.despartiri impacari despartiri impacari.si trust me.mai bine nu
In clipa in care femeia pe care o iubesti te inseala (sau se preface ca te inseala), sentimentele dipar, mai ales daca erau sincere si curate. Tu ai facut asta intentionat, asa ca e normal sa-ti asumi si urmarile. Pacat de bietul baiat si de sentimentele lui calcate in picioare si batjocorite.
Gandeste asa, desenezi o floare, si apoi sterge-o si fa alta, va iesi la fel ca si prima? nu nimic nu poate fii ca la inceput.
Orin ai fost doar o consolare pentru el, ori l-ai ranit prea tare cu ceea ce ai facut si din moment ce v-ati despartit e posibil sa se fi acomodat cu ideea.
Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui ca nu ai vrut sa faci cu adevarat acel lucru, spune-i ca erai si tu suparata, dar il iubesti! Si intreaba-l (asta daca iti doresti cu adevarat) daca vrea sa continuati! o sa te intrebe ce motiv ar avea? si explica-i ca a-ti putea face amandoi sa fie bine si ca o sa va acordati mai multa atentie sentimentelor!:*