| Tzoulia a întrebat:

Dau funda! Am o problema cam serioasa, nu stiu ce sa fac...Sunt de cativa ani in Grecia.Aici am cunoscut un barbat cu care suntem impreuna de aproape 2 ani, dar problema e ca el e albanez.Il iubesc din tot sufletul si el ma adora pe mine.Ne intelegem foarte bine.Eu am 18 ani si el 26.Eu as vrea sa ma marit cu el si el sa se insoare cu mine, dar problema e ca eu nu vreau sa merg sa locuiesc in albania si nici el in romania si in Grecia nu vreau sa raman pentru. toata viata si nici el.Si de aceeia lui ii este frica sa ne casatorim si mie la fel, ca stiu ca, chiar daca ne iubim, nu va rezista relatie, din cauza ca suntem 2 straini. Ce sa fac, dati-mi sfaturi...si ce parere aveti voi despre albanezi?

Răspuns Câştigător
| morena a răspuns:

Dupa cate stiu eu, nu va fi bine pentru voi, nici in Romania nici in Albania! Mai ales ca au si ei cultura si religia, care desigur nu te va ajuta sa te integrezi, iar viata -ti va fi un chin acolo! Daca crezi ca il iubesti asa mult, alege sa ramaneti in Grecia, macar asa sti cum stai! Am cunoscut albanezi, si pot sa spun ca sunt si ei la fel ca noi, un popor ratacit in toate colturile lumii, pentru a-si cauta o viata mai buna! Dar sigur ca nu o vom gasi, nici acasa, nici in alta parte! Fiecare cu norocul, care-i este scris! Stiu ca acolo am facut bani, dar distanta de familie si casa, cere sacrificii! Iar tu te complici si mai mult! Sper sa gasesti solutia cea mai buna pentru tine! Succes, caci stiu ca ai mare nevoie!

7 răspunsuri:
| Bibutzu a răspuns:

Buna!love struck

Daca uh nu vrei sa te duci in tara lui si nici el intr-a ta atunci ducetiva in alta! Nu in grecia. de exemplu in Italia...ca sa fiti pe un teren neutru! Funda?

| claudia_6048 a răspuns:

Pai daca va iubiti cu adevarat ar trebui sa ajungeti la un numitor comun adica ori in albania ori in Romania, totusi daca el insista si spune ca nu vrea atunci e ceva la mijloc are un motiv intemeiat si probabil ca urmareste ceva de obicei strainii pot fi foarte perversi si manipulatori asa ca daca vrea cu adevarat sa fie cu tine v-a lasa tara lui pentru tine deoarece aici conteaza oarecum si varsta ar trebui sa fie recunoscator ca tu avand 18 ani te uiti la el... oricum sper sa faci alegerea corecta pentru ca mai tarziu sa nu ai de regretathappy

| Picipuu a răspuns:

Pai daca te iubeste cu adevarat o sa mergeti in Romania dar daca vrei sa faci un sacrificiu du-te cu el in albania
nu e rau acolo
dar e mai bine decat in Romania
(din cate stiu eu straight face )
va descurcati voiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer sa fiu tot oameni suntem nu conteaza natzia cat conteaza iubirea daca tot va iubiti unu din voi tot trebuie sa faca un sacrificiu si daca tu nu vrei sa te duci in albania si el nu vrea in Romania de ce nu ramaneti in grecia ( ideea e ca nu conteaza unde locuiti daca va iubiti cu adevarat)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce stiu eu cel mai bine e sa stati pe un teren neutru.Pentru ca si eu sunt in Cipru si m-am casatorit de doi ani jumate cu un baiat din Nepal si cel mai bine este aici, la fel el nu vrea in Romania iar eu nu vreau in Nepal.

| sorin78 a răspuns:

Foarte proasta dar sint si... dar daca va iubiti mai gandeste-te si eu stau tot in grecia si cunosc multi albanezi ce pot sa spun... nasol

| SkhiladzeVasile a răspuns:

Daca e musulman, fugi ca de dracu Daca e creștin, poate fi ok