De ce sa fie o problema? Ar trebui sa fie mandru ca iubita lui mai este virgina.Se va bucura stiind ca va fi el primul (daca va fi sa fie ). Nu ai pentru ce sa-ti faci griji.
In primul rand, cati ani ai si de cat timp sunteti impreuna de el inca nu a aflat ca esti virgina?
Eu cred ca daca tine la tine va fi ok. Incearca sa nu mai amani momentul si sa ii spui ca esti virgina.
Daca te iubeste, se va bucura ca e primul. Daca nu, o sa dispara. Nu-ti face probleme din cauza asta. Daca te lasa, inseamna ca nu-si dorea o relatie serioasa cu tine.
Multumesc mult pentru raspuns.
Pai unii cauta ceva temporar. Daca a avut fete de ocazie, sa nu te numeri si tu printre ele.Te poti convinge pe parcus sa vezi cat de mult te iubeste, vezi daca deschide subiecte sau cere sex sau dragoste fizica. Daca te iubeste cu adevarat va rabada pana simti ca esti pregatita.
Este foarte adevarat ce spui. Multumesc.
Ce ganduri negative iti trec prin cap? Ce sa-l deranjeze? Ca esti virgina? Sau ca nu iti convine ca a avut multe relatii? Virginitatea e o calitate in ziua de azi si ar trebui sa fi mandra!
Nu sunt o problema relatiile de dinainte atat timp cat prezentul conteaza cel mai mult. Ma refeream, de fapt, intrebam:credeti ca asta va fi un avantaj sau un dezavantaj in ceea ce ne priveste pe aman2.
Stai linistita! Baietii asta cauta in ziua de azi, o fata pentru care ei sa fie primul! Nu iti face probleme, o sa inteleaga :*
Iti multumesc mult pentru raspuns. :*
- Atâta timp cât teiubeste, trebuie sa înțeleagă, iar dacă teiubeste cu adevarat va aștepta pana vei fii pregatita! :3
- Nu înțeleg, te simți prost ca ești virgina? E ceva ce nu mai au multe!
Nu ma simt prost.dar stiind ca el a fost cu multe inaintea mea, ma simt oarecum aiurea..nu stiu nici eu de ce. Vreau doar sa fie bine totul.
- Daca tu ai încredere în sentimentele lui pentru tine, o sa fie bine! :3
- Si în legătură cu virginitatea, FII MANDRA DE TINE! Nu trebuie sa-ți faci griji o sa vina de la sine! :*
Multumesc mult pentru raspuns, inseamna mult pentru mine. :*
Buna. De ce sa il deranjeze ca esti virgina? Crezi ca le plac mai bine alea sparte in care pot sa bage piciorul si nu mai simt nimic? Sa fim serioase!
Se va bucura cand va auzi ca el e primul. Stai linistita. Relaxeaza-te va fi totul ok, atata timp cat iti doresti cu adevarat si nu o faci din obligatie.