anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dau Funda! Cred ca am mai pus intrebari asemanatoare. Deci, mie imi place de prietenul meu ( amic). Suntem prieteni de vreo 12 ani. I-am spus in clasa a 5 ca il plac. El a spus ca nu suntem mai mult decat prieteni.In fine, atunci eram mici, aveam si noi 10-11 ani.Acum avem 15 ani iar eu tot simt ceva pentru el si se amplifica de fiecare data cand il vad. Ce spuneti? Sa-i spun ce simt.Am uitat sa spun ca in fiecare an mergem la mare amn2 dar si cu familia.Anul asta el s-a purtat diferit, a fost mult mai apropiat si am vorbit deschis despre anumite subiecte cum ar "sex".In fine, stiu ca suntem mici sa vorbim despre acest lucur u dar am imparatsit ce gandim. P.s : in timpul saptamanii in care am fost la mare mi-a facut multe complimente, ceea ce nu obisnuia sa faca. big grin Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Roibu a răspuns:

Eu ce cred?
Eu cred ca o data cu varsta si el si-a dat seama ca te place la fel de mult dar si eu am patit-o e greu sa schimbi sentimentul de prietenie in unul de Dragoste.
Eu ma cunosc cu o fata de la Gradi si am fost 13 ani prieteni (Amici) dar intre timp m-am indragostit de ea si ea de mine mi-a fost greu sa dau la o parte 13 ani de amicism si sa nu o mai vad ca o prietena si sa o vad ca o iubita.
Asa ca voi doi discutati/Comunicati mai mult despre aceasta posibila relatie va va ajuta foarte mult va veni ziua in care vei sti de ce a refuzat atunci...

3 răspunsuri:
| JustMeeLebee a răspuns:

Poate si el simte ceva pentru tine cine stie eu zic sa incerci sa-i pui cateva intrebari cum ar fi,,(numele lui), tu sa iubesti? si pe urma daca zice :,, Da ca si cea mai buna prietena,, raspundei la fel daca zice doar,, Da,, spune-i ca si tu si atunci vei vedea... Eu nu cred ca el nu te iubeste altfel se departa de tine atunci cand erati mici...big grin

| Chira_Cristi_1997 a răspuns:

Sigur te place

| Deeasweet52 a răspuns:

Te place, dar dacă nu ești sigură întreabăl!