anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dau funda. Deci am facut sex cu prietenul meu luna trecuta si ultimulprezervativ nu l-am verificat dar totusi mi-a venit ciclul acum nu demult am facut iar sex si tot asa ultimul prezervativ nu l-am verificat dar am luat postinor. As putea fi cumva insarcinata? mi-a intarziat ciclul 2 zile

Răspuns Câştigător
| Lia09 a răspuns:

Daca ai luat Postinor, ti s-a dat peste cap intreg organismul. E posibil sa nu mai ai deloc menstruatia o luna, poate mai mult, sau sa intarzie, sa se deregleze, etc.
Incearca sa iei acea pilula de a2-a zi, doar daca este NEAPARAT nevoie!
Daca vrei sa fii si mai sigura ca nu vei avea parte de surprize, de ce nu iei niste anticonceptionale? Bineinteles, la recomandarea medicului. Asa vei sta fara griji!
Daca vei avea o intarziere de 7 zile a menstruatiei, fa un test de sarcina, chiar si doua si atunci vei vedea rezultatul.

| ccriss a răspuns (pentru Lia09):

Sa stii ca am sa merg la un ginecolog dupa ce imi va veni ciclul sa-mi prescrie ceva si asa sa scap de grijile astea

| Lia09 a răspuns (pentru ccriss):

Cunosc foarte bine sentimentul. La mine chiar daca e cu prezervativ, chiar daca e fara, tot timpul stau cu stres. Acum astept sa-mi treaca unele probleme medicale si sa incep si eu cu anticonceptionalele. Asa o sa mai scap de griji inutile!
Ai grija de tine, te pup.

| ccriss a răspuns (pentru Lia09):

Si u :*

9 răspunsuri:
| GnduriAlbe a răspuns:

Nu cred că ești însărcinată. Baftă!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar ca să scapi de îndoieli, nu ar fi m ai bine să î ți faci o programare la ginecolog? Noi sincer nu știm așa bine, nu sînte m medici. Nu te superi nu? Un medic î ți dă și un tratament, și e bine să fii în evidențele unui medic competent, mult succes, și sănătate multă.

| ccriss a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Mi-e frica de un raspuns pozitiv dar sansele sunt mici nu-i asa? am luat si postinor

| ccriss a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Si nici nu stiu daca s-a spart prezervativul sau nu :-ss

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ccriss):

Scumpo eu nu știu. Și nici nu mă pot da cu părerea, e un subiect delicat.

| AlyBaHh a răspuns:

Ma 2 zile nu e asa de mult.sunt fete care le intarzie si 7 zile chiar daca au facut sex sau nu.iar daca ai luat postinor e putin probabil sa iti vina menstruatia la timp deoarece organismul ia o intorsatura radicala.eu nu inteleg la ce te referi cu''nu am verificat prezervativu''. daca te referi ca ar fi o posibilitate sa se fi rupt..ar exista sansa sa ramai insarcinata...dar nu te grabii sa iei o decizie. un test de sarcina