Daca ai luat Postinor, ti s-a dat peste cap intreg organismul. E posibil sa nu mai ai deloc menstruatia o luna, poate mai mult, sau sa intarzie, sa se deregleze, etc.
Incearca sa iei acea pilula de a2-a zi, doar daca este NEAPARAT nevoie!
Daca vrei sa fii si mai sigura ca nu vei avea parte de surprize, de ce nu iei niste anticonceptionale? Bineinteles, la recomandarea medicului. Asa vei sta fara griji!
Daca vei avea o intarziere de 7 zile a menstruatiei, fa un test de sarcina, chiar si doua si atunci vei vedea rezultatul.
Dar ca să scapi de îndoieli, nu ar fi m ai bine să î ți faci o programare la ginecolog? Noi sincer nu știm așa bine, nu sînte m medici. Nu te superi nu? Un medic î ți dă și un tratament, și e bine să fii în evidențele unui medic competent, mult succes, și sănătate multă.
Mi-e frica de un raspuns pozitiv dar sansele sunt mici nu-i asa? am luat si postinor
Si nici nu stiu daca s-a spart prezervativul sau nu :-ss
Scumpo eu nu știu. Și nici nu mă pot da cu părerea, e un subiect delicat.
Ma 2 zile nu e asa de mult.sunt fete care le intarzie si 7 zile chiar daca au facut sex sau nu.iar daca ai luat postinor e putin probabil sa iti vina menstruatia la timp deoarece organismul ia o intorsatura radicala.eu nu inteleg la ce te referi cu''nu am verificat prezervativu''. daca te referi ca ar fi o posibilitate sa se fi rupt..ar exista sansa sa ramai insarcinata...dar nu te grabii sa iei o decizie. un test de sarcina