Asculta,decizia e a ta,actualul e destul de periculos,dupa cum am inteles. Daca te desparti de el, veninul geloziei ii va impunge inima, si va fi in stare de orice.Iar celalalt vrea sa fii cu el.Deci cum s-ar spune esti prinsa intre doua pietre. Sper sa ei decizia corecta.Tot ce conteaza este fericirea ta.
El e clar ca ii place sa cocheteze cu tine, tatoneaza terenul! Se mai vede de departe ca nici tie nu-ti displace. Sfatul meu :ia o decizie, de tine depinde!
Cu siguranta te place dar tu esti intr-o relatie cu prietenul lui sfatul meu este ca daca nu esti multumita de relatia ta actuala nu trebuie sa mai stai cu el doar de dragu de a sta e frumoas sa fi intr-o relatie cu cineva cu care ai multe lucruri in comun cu care poti vb de orice prostie cu cineva care te face fericita ii pasa de tine si iti aduce zambetul pe buze asta e o relatie adevarata si nu ar trebui sa astepti sa cunosti pe cineva doar ca sa te desparti de actualul e clar ca actualului putin ii prea pasa de tine asa ca de ce mai stati impreuna? cand poti incepe o relatie frumoasa cu acel baiat care -i vizibil atras de tine si ii pasa de tine nu zice nimeni gata te-ai despartit de ala, combinate cu asta dar ar fi un pas inainte acesta despartire
Bagaboanta mica ce esti
ai ridicat coada ca sa fii adulmecata de cotei
e de porc sa te combini cu prietenul iubitului tau
Uite, hai sa-ti povestesc ceva.Ca actualul tau eram si eu.eram ceva de genu mda. Daca ma intreba ceva raspundeam simplu.Ea ma iubea enorm enorm de mult si nu-i pasa...Pana la un momentdat cand cel mai bun pr al meu s.a bagat si s.au si sarutat de vreo 2 ori cand au fost intr-o tabara.Eu nu stiam asta.Cand au venit din tabara ea se purta mai rece. Apoi a vrut sa ne despartim.Sentimentul acela nu l-am avut niciodata. Atunci mi-am dat seama cat de mult o iubesc si ce prost am fost in anul acesta ce lucruri idoate faceam.Cand am vazut ca o pierd.Acum e mai bine suntem din nou impreuna, ea spune ca pe mine ma iubeste si ca s.a sarutat cu el deoarece in timp ce noi ne certam el se purta fff frumos.Eu zic sa te desparti de actual, sa nu te pui cu prietenul lui si sa astepti ca daca te iubeste actualul va veni la tine si isi va da seama ce prost a fost.Bafta!
Parerea mea, desparte-te de actual pentru ca nu are sens sa stai cu el, iar daca prietenul lui iti va cere prietenia cred ca vei fi fericita.Acum probabil nu indrazneste, deoarece ai spus ca prietenul tau e cam violent.Eu zic sa iti asculti inima si daca nu mai ti la actual.Sti u ce ai de facut(viata e scurta TRAISTE)
Daca ar fi dupa mine as incerca sa ma indepartez de actualul mai ales daca este violent si as pastra lgatura cu prietenul lui poate iese ceva poate intuitile tale nu se insala, dar sa fi atenta cu actualul.