Sfatul meu este sa incerci si daca va merge treaba ...cine stie, in viitor poate o sa mergeti amandoi "din intamplare" la o scoala in acelasi oras... multa bafta
Dc te strofoci asa d mult pentru niste baieti simpli in ziua d azi? Ocupate de un viitor mai bun pentru tine si vezi cum treci si de baieti
Pai, daca pe fostul prieten l-ai lasat balta de tot, fiind cu altul dupa ce i-ai cerut o pauza sa "te gandesti la relatie", nu pricep de ce te mai place fostul... Cica "vreau sa ma gandesc la relatia cu tine, da` o fac fiind cu altul". Asta e un gest de fetita imatura. Probabil arati foarte bine daca fostul inca te mai place dupa ce i-ai dat asa o lovitura sub centura. Dar, oricat de fraier ar fi el sa te mai vrea dupa ce i-ai tras teapa aia, reluarea relatiei cu el nu va duce la ceva fericit, ci doar la o imitatie de relatie. Ciorba reincalzita nu mai e asa de buna, si cam la fel e si cu relatiile. Daca ai dat cu piciorul prima data, n-ai ce mai cauta inapoi in relatia respectiva. Oricum vei da cu piciorul din nou, deci fostul tau nu are motive sa mai aiba incredere in tine. Fara incredere, n-ai baza unei relatii adevarate. Eu zic sa iti cauti un alt baiat si sa nu-i mai ceri pauze. Cand nu mai vrei sa fii cu el, termini relatia definitiv si gata. Asa e cinstit si nici nu incurci pe nimeni.
Lasa-l ca baieti vei mai gasi si totusi esti cam micuta pentru o relatie """serioasa"""", este parerea mea.
Mutubal întreabă: